Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Copa stoji vymena rozvodu v autorizovanem servisu a v beznem servisu??. Blizim se k magicke hodnote 120 000 km a vychazi mi i vymena oleje,tak bych to chtel udelat pri jednom, jen by mi zalimalo na kolik tahle sranda vyjde. Mozna uz byl nedavno menenej, pac vypada jako novej,ale jak to poznat?? nahnal bych tak cas na sehnani penez :-/:myslim

Odesláno

Rozvody a pár maličkostí kolem jsem nechával dělat minulý měsíc na své 306 HDI. Tak jen za materiál:

5l oleje, vzduchový,palivový a olejový filtr, rozvodový a klínový řemen, kladky 2 ks

celkem bez práce lehce zaokrouhleno cca 5000,- Kaček.:roker

Odesláno

neskodilo by jeste prihodit vodni pumpu, kdyz uz se to dela, at je to poradne a bez starosti na dalsich 50-60 tkm... vyjde to tak +900 - +1000

pokud te zajima prace, mas nejlepsi zvednout telefon a zavolat k servisu v okoli, kam pojedes, protoze ceny prace muzou byt dost odlisne misto od mista...

Odesláno

na kontrolu napnuti existuje pripravek a tu vodni pumpu vymen rozhodne taky abys to pak za cas nemusel delat znovu.prace bude tak kolem 1500 asi jak kde ale nepises jaky mas motor

• O 2 týdny později...
Odesláno

kontrola napnutí je přímo na té napínací kladce (je tam taková ručička kterou musíš trefit do výřezu - aspoň u TD)

• O 3 týdny později...
Odesláno

kdyz uz se to tady zase resi,tak se jdu zeptat!koukal jsem treba na netu ze nabizej tri druhy kladek,dva druhy remenu!!jak ten prodejce pozna ze mi ma prodat zrovna ten,to se lisi pouze znackou vyrobce nebo jak???zda se mi to dost poctnatny kdyz je rozdil trba 600,-

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...