lipnicak Odesláno 29. leden 2006 Odesláno 29. leden 2006 Copa stoji vymena rozvodu v autorizovanem servisu a v beznem servisu??. Blizim se k magicke hodnote 120 000 km a vychazi mi i vymena oleje,tak bych to chtel udelat pri jednom, jen by mi zalimalo na kolik tahle sranda vyjde. Mozna uz byl nedavno menenej, pac vypada jako novej,ale jak to poznat?? nahnal bych tak cas na sehnani penez :-/:myslim Citovat
Rudan Odesláno 30. leden 2006 Odesláno 30. leden 2006 Rozvody a pár maličkostí kolem jsem nechával dělat minulý měsíc na své 306 HDI. Tak jen za materiál: 5l oleje, vzduchový,palivový a olejový filtr, rozvodový a klínový řemen, kladky 2 ks celkem bez práce lehce zaokrouhleno cca 5000,- Kaček. Citovat
lipnicak Odesláno 30. leden 2006 Autor Odesláno 30. leden 2006 spis mi zajima ta prace,remeny a rolny zaplatm dycky. Vymenil bych si to sam,jen se bojim toho napnuti,musi na to byt nejakej pripravek Citovat
Vvitty Odesláno 30. leden 2006 Odesláno 30. leden 2006 neskodilo by jeste prihodit vodni pumpu, kdyz uz se to dela, at je to poradne a bez starosti na dalsich 50-60 tkm... vyjde to tak +900 - +1000 pokud te zajima prace, mas nejlepsi zvednout telefon a zavolat k servisu v okoli, kam pojedes, protoze ceny prace muzou byt dost odlisne misto od mista... Citovat
bubakkaja Odesláno 31. leden 2006 Odesláno 31. leden 2006 na kontrolu napnuti existuje pripravek a tu vodni pumpu vymen rozhodne taky abys to pak za cas nemusel delat znovu.prace bude tak kolem 1500 asi jak kde ale nepises jaky mas motor Citovat
Mlyn Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 kontrola napnutí je přímo na té napínací kladce (je tam taková ručička kterou musíš trefit do výřezu - aspoň u TD) Citovat
lipnicak Odesláno 26. únor 2006 Autor Odesláno 26. únor 2006 Jakpa vodni cerpadlo?? musi se kupovat novy, nebo de repasnout?? pochybuju ze by se mohla opotrebit vrtule nebo telo asi spis odejde tesneni hridele Citovat
Vvitty Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 novy stoji 900,- , tak bych se neresil s nejakou repasi... Citovat
oni Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 kdyz uz se to tady zase resi,tak se jdu zeptat!koukal jsem treba na netu ze nabizej tri druhy kladek,dva druhy remenu!!jak ten prodejce pozna ze mi ma prodat zrovna ten,to se lisi pouze znackou vyrobce nebo jak???zda se mi to dost poctnatny kdyz je rozdil trba 600,- Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.