barenst Odesláno 22. únor 2006 Odesláno 22. únor 2006 Toho ledu bych se nabal , zadny tam asi nebude (misty vyjete az na asfalt), spis bude problem ta vrstva uprostred stopy. Citovat
Guest ZILA Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 ŽADOST PRO PANA PROVOZNICHO. Vzhledem ktomu že nedojede Pinďa nebudeme vlastnit kužele tak touto cestou prosim o sponzorskej přispievek pana provozniho .A přichazim s prozbou o nejake tie kibliki od ruznich přichucovadel v kuchini jestli je to možne:myslim? Předem dekuju moc moc . :papa :D Citovat
ondra306 Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Je to pěkné ale nesmí zapršet...chi...no dneska se tam zase mrknu po hokeji jak to tam vypadá a dám vědět.Každopádně semnou počítejte. Citovat
KUBBACHER Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Zila tomu se říká mít zapálení pro Peugeota. Berme si příklad. Jinak bych měl dorazit ale nevím v kolik. Citovat
Marda106 Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 To je aspon poradna reklama kdybych mel tu fixu na sklo tak sem premyslel o necem podobnym ze bych taky udelal.... ale jinak:super zitra se tesim Citovat
Guest ZILA Odesláno 25. únor 2006 Odesláno 25. únor 2006 Tak timto zase všem dekuju za hojnou učast Vzhledem k nepřiznivemu počasi to moc nebolo podle mejch představ ale alespon se konalo FORUM .v restavraci u TOMA :D:D NEKTEŘÍ Z TETO NEPŘIZNIVE SITUACE DOSTALI STRACH A RADEJI :D ODJELY :D NO HOLD I TAKOVI TU JSOU PLNA HUBA KACECU A KDE NIC TU NIC :D NO HOLD JE TO POZNAT ---MARDOVA KARA ZE ZIMAKAM BUDILA VELIKANSKEJ :mrk REŠPEKT :o I PŘED TUNERAMA :D:D:D TAK RADEJI TO BERTE NA VJEDOMI NA FORU A NE UTIKAT ZE SRAZU :super DIKI MOC MOC ZA UČAST VŠEM VŠEM :D:D:D Citovat
Ráďa Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 jsem tam přijel o hodinu později (v jednu byl zrovna oběd)a už tam nikdo nebyl:bojim,tak jsem se vrátil zpátky na oslavu,ale kdybych jel kvůli tomu až z Přerova,to bych moc rád nebyl. Citovat
Guest ZILA Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 :( škoda že ses nestavil do hopudky :( Citovat
Marda106 Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 Jo bylo tam dobre a asi hold budim respekt no kdyz sem koupil novy zimaky jinak domu jsem se dostal az v 7 rano vy me teda zdrzujete :D:D:D Citovat
Medvěd Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 Původně zaslal: Marda106 .............. jinak domu jsem se dostal az v 7 rano vy me teda zdrzujete :D:D:D Za TÍM MUSÍ BEJT ŽENSKÁ:D:D:D:D:roker:roker:D:D:D:D:D:aut:aut:super:super:super:super:super [upravil dne 26-2-06 Medvěd] Citovat
Tommy306 Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 Původně zaslal: Ráďa jsem tam přijel o hodinu později (v jednu byl zrovna oběd)a už tam nikdo nebyl:bojim,tak jsem se vrátil zpátky na oslavu,ale kdybych jel kvůli tomu až z Přerova,to bych moc rád nebyl. tos musel přijet těsně po tom, co jsme se přemístili do hospody...tam jak vždycky...mohlo tě to napadnout:P Citovat
Marda106 Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Marda106 .............. jinak domu jsem se dostal az v 7 rano vy me teda zdrzujete :D:D:D Za TÍM MUSÍ BEJT ŽENSKÁ:D:D:D:D:roker:roker:D:D:D:D:D:aut:aut:super:super:super:super:super [upravil dne 26-2-06 Medvěd] Medo je sice pravda ze se rika za vsim hledej zenskou ale v tomhle pripade to neni pravda v tomhle bylo neco jinyho takova mensi akcicka teda trochu vetsi....:D Citovat
Guest ZILA Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 no jo no Akciča :D:D:D:D ale i tak se te LEKLA 306ka :super a to nemaš ani tuzing nobo rešpekt budila ERIKOVA 307 WRC 4x4 red :D :D [upravil dne 26/2/06 ZILA] Citovat
lexa Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 Taky až budu mít založený tuzing club a stránky 3w, tak přijedu jen na kolečko, ani nezastavím, a nepozdravím, a s nikým se nebudu bavit.:D:D:o:papa Citovat
Guest ZILA Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Tak a je tu dalši termin . 18.3 25.3 Tak co vy nato . [upravil dne 27/2/06 ZILA] Citovat
Marda106 Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 No respektive je mi to jedno kdy to bude snad budou vsechny vikendy volny... No a ta slecna co se tak krasne spuli tam bude taky?? ;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.