Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

SEVERNÍ MORAVA ,, 13 \'\'

Recommended Posts

Odesláno

ŽADOST PRO PANA PROVOZNICHO.

Vzhledem ktomu že nedojede Pinďa nebudeme vlastnit kužele tak touto cestou prosim o sponzorskej přispievek pana provozniho .A přichazim s prozbou o nejake tie kibliki od ruznich přichucovadel v kuchini jestli je to možne:myslim? Předem dekuju moc moc . :papa:papa :D :D

Odesláno

Tak timto zase všem dekuju za hojnou učast :super:D

Vzhledem k nepřiznivemu počasi to moc nebolo podle mejch představ ale alespon se konalo FORUM .v restavraci u TOMA :D:D:D

NEKTEŘÍ Z TETO NEPŘIZNIVE SITUACE DOSTALI STRACH A RADEJI :D:D ODJELY :D:D NO HOLD I TAKOVI TU JSOU PLNA HUBA KACECU A KDE NIC TU NIC :D:D NO HOLD JE TO POZNAT ---MARDOVA KARA ZE ZIMAKAM BUDILA VELIKANSKEJ :mrk:mrk REŠPEKT :o:o I PŘED TUNERAMA :D:D:D:D

TAK RADEJI TO BERTE NA VJEDOMI NA FORU A NE UTIKAT ZE SRAZU :super:super

DIKI MOC MOC ZA UČAST VŠEM VŠEM :D:D:D:D

Odesláno

jsem tam přijel o hodinu později (v jednu byl zrovna oběd)a už tam nikdo nebyl:bojim,tak jsem se vrátil zpátky na oslavu,ale kdybych jel kvůli tomu až z Přerova,to bych moc rád nebyl.

Odesláno
Původně zaslal: Marda106

.............. jinak domu jsem se dostal az v 7 rano vy me teda zdrzujete :D:D:D:D

Za TÍM MUSÍ BEJT ŽENSKÁ:D:D:D:D:D:roker:roker:D:D:D:D:D:aut:aut:super:super:super:super:super

[upravil dne 26-2-06 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Ráďa

jsem tam přijel o hodinu později (v jednu byl zrovna oběd)a už tam nikdo nebyl:bojim,tak jsem se vrátil zpátky na oslavu,ale kdybych jel kvůli tomu až z Přerova,to bych moc rád nebyl.

tos musel přijet těsně po tom, co jsme se přemístili do hospody...tam jak vždycky...mohlo tě to napadnout:P

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: Marda106

.............. jinak domu jsem se dostal az v 7 rano vy me teda zdrzujete :D:D:D:D

Za TÍM MUSÍ BEJT ŽENSKÁ:D:D:D:D:D:roker:roker:D:D:D:D:D:aut:aut:super:super:super:super:super

[upravil dne 26-2-06 Medvěd]

Medo je sice pravda ze se rika za vsim hledej zenskou ale v tomhle pripade to neni pravda v tomhle bylo neco jinyho takova mensi akcicka teda trochu vetsi....:D:D

Odesláno

no jo no Akciča :D:D:D:D:D

ale i tak se te LEKLA 306ka :super :super :super a to nemaš ani tuzing :D

nobo rešpekt budila ERIKOVA 307 WRC 4x4 red :D :D :D :D

[upravil dne 26/2/06 ZILA]

Odesláno

Taky až budu mít založený tuzing club a stránky 3w, tak přijedu jen na kolečko, ani nezastavím, a nepozdravím, a s nikým se nebudu bavit.:D:D:D:o:papa

Odesláno

Tak a je tu dalši termin .

18.3

25.3

Tak co vy nato .:D

broekje.gif

[upravil dne 27/2/06 ZILA]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...