Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vo vseobecnosti....

v poistkach v mot priestore sa v BSM doklada poistka....

v niektorom modeli uz je , ale sa zas pod pristrojovkou spajaju kable do kopy ..

a nakoniec zaslepeny sa najde v lavom zadnom blatniku , za svetlom

biely hruby 4mm...kde sa dolozi krabicka z tazneho...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím všechny,měl bych dotaz. Vedle pojistek pod volantem mám ještě jednu řadu pojistek,ale nevím k čemu jsou a v návodu k použití tam nic není. Nemá s tím někdo nějakou zkušenost bo neví, kam vedou?

IMG_20180114_170624.jpg

IMG_20180114_170617.jpg

Odesláno
před 23 minutami, Havlicek.Lukas napsal:

Hifi? Tzn.co? A ani jedno pak z toho nemám,ale vedou tam dráty a pojistky,tak že bych neměl něco,co tam má být? :-D

před 23 minutami, Havlicek.Lukas napsal:

Odesláno

A kde má konec drátu ten zesilovač? :-D ,jestli to chápu dobře,že si můžu dát do kufru tubu se zesilovačem? Právě,že na pojistkách jsem neviděl žádný čísla,tak proto se ptám co kam vede atd... :-/

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Nevím , jak máš starý auto , ale příprava na el. instalaci tažného byla u starších 5008 v LZ boku , po odkrytí plastového obložení kufru - byly to dvě zásuvky zabalený v molitanový chráničce . Jestli je tam nemáš , máš zřejmě novější kus a musíš natáhnout kabely dopředu k BSI .

5008.png

Odesláno

Mám rok. 2014 my hledali za levým světlem zítra to teda rozkuchame a doufám že tam najdeme to připojení je pravda že ty kable jsou hodně dlouhé dopředu by vyšly ale rozdělávat plasty až k pojistkám to nemají vyřešené nerad sundávání nějaký plast pak to všechno vrže moc dekuji

Odesláno

Origo elektrika má dopředu taženej jeden šestipinovej štekr , kterej se zapojuje u BSI do volný svorkovnice a doplňujou se dvě pojistky - jedna v motor. prostoru a jedna u BSI . Pošli kdyžtak i foto toho svazku , co ti jde dopředu

Odesláno

tak to je super podle mě mi prodali uplně jou elektriku cena byla 3800 což jsem si myslel že je to origo a taky mi to tak řekli

mě vede do předu celkem pět dratu dva a dva smotane do sebe jedny delši a jedny kratši a pak jeden solo udajně k tomu spinači na brzdovem pedalu foto mužu poslat až zitra kouknu se na tu obědnavku ještě a moc ti děkuji

typova-elektropripojka-peugeot-5008-2009-7pin-jaeger-automotive.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...