Issbia Odesláno 31. leden 2006 Odesláno 31. leden 2006 a jak je to vysoko nad zemi, kdyz se to pridela na auto? Citovat
chuck11 Odesláno 1. únor 2006 Odesláno 1. únor 2006 Původně zaslal: Leggatstreetcars Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: Leggatstreetcars prodam tuningovej zadni naraznik na 205 - 1200.- [upravil dne 27.1.06 Leggatstreetcars] Na 306 bys tam náhodou nějakej neměl :papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa pouze xs, gti Fotky bys neměl:papa:papa:papa:papa Citovat
Leggatstreetcars Odesláno 1. únor 2006 Autor Odesláno 1. únor 2006 Původně zaslal: Issbia a jak je to vysoko nad zemi, kdyz se to pridela na auto? Počítám tak o 5-7cm níž... Citovat
chuck11 Odesláno 1. únor 2006 Odesláno 1. únor 2006 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: Leggatstreetcars Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: Leggatstreetcars Na 306 bys tam náhodou nějakej pouze xs, gti Fotky bys neměl:papa:papa:papa:papa [upravil dne 1.2.06 chuck11] Citovat
Crack Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Kdyby k tomu byl i přední kousek (samozřejmě ne v ceně) tak by to bylo lepší. Jenom zadní si na auto nedám. Možná budu za blbce, ale zajímalo by mě jak se tenhle kousek přidělává na auto.....to tam švihnu ten kus plastu normálně přes nárazník ???? Originál totiž není takhle v jednom kuse (nárazník + spoiler)......:roll:papa zeptej se Jehlixe,ten ho snad bude prodávat...ten přední k tomuhle. Citovat
Bohouš Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 Crack - ten Jehlixův je prej už zamluvenej...... Citovat
Crack Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Crack - ten Jehlixův je prej už zamluvenej...... to se vůbec nedivím:super Citovat
zoby Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Možná budu za blbce, ale zajímalo by mě jak se tenhle kousek přidělává na auto.....to tam švihnu ten kus plastu normálně přes nárazník ???? Originál totiž není takhle v jednom kuse (nárazník + spoiler)......:roll:papa otázka mě fakt překvapila. měl jsi sundanej svůj zadní nárazník? tento se bude montovat úplně stejně protože ten originální se nasazuje složenej, to jako že spojler a nárazník jsou smontovaný.... aspoň já to tak dělám a nemám s tím nejmenší problém Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.