Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj potřeboval bych poradit nestartuje je mi Peugeot 806 2.0 Turbo nejdřív mi odešla baterie při prvních mrazíkách tak jsem dal novou .A po 3 dnech stání jsem potřeboval vyjet a nechytlo mi to tak jsem po tom trošku šel a není slyšet čerpadlo v nádrži jak se na tlakovává a teďka jsem zkoušel jestli jde jiskra a ta nejde. Tím se chci zeptat jestli to má nějaké společné relé nebo pojistku. Čerpadlo v nádrži mám odzkoušené to normálně frčí když ho dám na tvrdo. Děkuji za nějakou radu

Odesláno

ahoj tak bitron jednotka vyměněná a peugeot  pořád nic čerpadlo není slyšet a nechytne. Ještě se mrknu na ty pojistky anebo nějaké další rady rady prosím?

Odesláno

jo ten to má a tak jsem ho zkoušel mačkat a nic. Spíš je mi divný že když jsem vyměnil tu novou baterku tak to chytlo v pohodě a po 3 dnech jsem potřeboval frčet pryč a nic. Přitom jsem neujel ani metr. protože když přivedu proud na pojistku čerpadla v nádrži tak vrní.Ještě ono to je nějak spojení palivoví čerpadlo(čerpadlo nejde) a zapalovací cívka (nehází jiskru).

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak jsem se k tomu zase dostal a všechny pojistky jsou v pořádku. Ale vůbec mi nejde proud na pojistku čerpadla nádrže nevíte přes co to všechno jde? Bitron jednotka, spínačku či snímač otaček kliky? A tím stop ventilem kromě zmáčknutí se ještě něco děla jinačího? Nebo bude někdo vědět na kolik pinu u bitron jednotky má jít proud abych neměl někde přerušenej kabel?

• O 3 měsíce později...
Odesláno

tak už jsem nevěl kudy kam tak jsem rozdělal celou elektiku v motorové časti a zjístil jsem že nejde kostra na ten Stop ventil. Protože když jsi přivedu kostru na ty plusový kabely na stop ventilu tak se mě objeví proud na čerpadle i na cívce zapalování . Ale čerpadlo nevypne ale auto pořád nechytne. Nevíte někdo kam nebo na co  jde ten kostřící kabel vím že jde do vnitř auta?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...