Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Cau,vypadaj jako originaly z 306 S 16 nebo Gti (je to asi věrná kopie). Na autě vypadají super jsu vyrobeny z PUR plastu. Ja sem kupoval tyhle samy origo peugeot na vrakaci za 1400,-. Jinak co se tyce montaze tak se nejtujou ze zhora i zespoda na vrch se dává taková těsnicí guma kterou by ti měly dát k těm prahům takže neni nic videt. Dole prikladam obrazek.

Odesláno

Ja mam 1,6XS tam origo nebyly. Za 1400 bych je taky koupil. Tohle je jen kopie z laminatu - jak jsem vycetl. Na jakym vrakaci jsi to kupoval? Taky bych je za tuhle cenu koupil.

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

Zdravim, nemate nahodou nekdo zkusenosti z touto firmou? Chtel bych si u nich koupit prahy na 306-ku. Zajima me v jaky konecny podobe jsou a jak kvalitne jsou vybeny. Cena je rozumna.

http://www.ks-motorsport.cz/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&album=43&cat=0&pos=0

Podívej se ještě na tuhle adresu

http://www.rusmich.tuning.cz/katalog.htm

Možná bych věděl o vrákači kde to maj ,když tak napiš na u2u dám ti na něho kontakt:mrk:papa

Odesláno

pro Kvasky: Kupoval jsem je v Plzni na Autovrakovisti Babka .Narazil jsem tam na 306 S 16 nebyla nabourana mela v haji motor, tak jsem si z toho vzal masku,prahy,střisku na paty dvere,přední nárazník s mlhovkama (jako máš v profilu vypadá super) a saltpaku potazenou kuzi vsechno origo peugeot a za 5500,-.

Odesláno

Kdyby se naskytla nejaka dobra koupe orig. plastovych prahu tak bych je hned vzal. Nejdriv jsem shanel laminatovy a ze si je upravim podle sebe (abych mel original), ale uz mi na nezbyva volny cas.:roll

Odesláno

Kdyby se naskytla nejaka dobra koupe orig. plastovych prahu tak bych je hned vzal. Nejdriv jsem shanel laminatovy a ze si je upravim podle sebe (abych mel original), ale uz mi na nezbyva volny cas.:roll

Máš tam u2u:papa:papa

Odesláno

No ja bych radeji osobni odber. Kdyz uz teda budu kupovat, tak aby to melo ty tesnici gumy (jak rikal Semi) a abych vedel v jakym jsou stavu. Nechci kupovat zajice v pytli.

Odesláno

No ja bych radeji osobni odber. Kdyz uz teda budu kupovat, tak aby to melo ty tesnici gumy (jak rikal Semi) a abych vedel v jakym jsou stavu. Nechci kupovat zajice v pytli.

TAk a? ti to nejdřív nafotí a pošlou a nebo si udělej vejlet pokud ti řeknou dobrou cenu :papa:papa:papa

Odesláno

Tam a zpet to mam pres 400km:roll To je vejlet na celej den. Momentalne nemam moc casu nazbyt. Skola, skola, skola :grr:grr:grr

No tak až bude čas tak bude větší vejlet:D:D:D

Odesláno

Máš pravdu poštou to je naprd Kámoš sehnal na inzerat taky ty prahy a poslaly mu je samozrejme bez gum a jeden byl poskozenej.................(kdyz tam ty gumy nejsou vypada to po otevreni dveri osklive a hlavne se tam dostava vlhkost..........). Nejlepsi je zavolat ujistit se ,ze maj co potrebujes a potom vyrazit :-) Já nez ty prahy sehnal provolal jsem hafo penez a trvalo to pres mesic........obvolal jsem snad vsechny Peugeot vrakarny co jse nasel na netu........Snad budes mit stesti :-)

Odesláno

2semi: kdy jsi to tam kupoval?

2all: na kterem vrakaci maji momentalne 306 S16? hodilo by se par drobnosti... :) muze byt bez motoru, bourana, na tom celkem nesejde...

Odesláno

2 Vvitty: Kdyby jsi nahodou narazil na S16 tak mi dej prosim te okamzite vedet. Potreboval bych ty prahy a par blbosti bez kterych taky preziju:mrk:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...