Kvasky Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Zdravim, nemate nahodou nekdo zkusenosti z touto firmou? Chtel bych si u nich koupit prahy na 306-ku. Zajima me v jaky konecny podobe jsou a jak kvalitne jsou vybeny. Cena je rozumna. http://www.ks-motorsport.cz/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&album=43&cat=0&pos=0 Citovat
Semi Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Cau,vypadaj jako originaly z 306 S 16 nebo Gti (je to asi věrná kopie). Na autě vypadají super jsu vyrobeny z PUR plastu. Ja sem kupoval tyhle samy origo peugeot na vrakaci za 1400,-. Jinak co se tyce montaze tak se nejtujou ze zhora i zespoda na vrch se dává taková těsnicí guma kterou by ti měly dát k těm prahům takže neni nic videt. Dole prikladam obrazek. Citovat
Semi Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 http://www.autoscout24.ch/AS24Web/CarImage.aspx?image=y_M0PUZfQMkTniiQ3hf4Qfpieywlo%3d Citovat
Semi Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Ty máš 1,6 XSI ? Tam by mely bejt origo sportovni prahy uz od vyroby ne ? Tam davaly prave ty co chces koupit.................. Citovat
Kvasky Odesláno 25. leden 2006 Autor Odesláno 25. leden 2006 Ja mam 1,6XS tam origo nebyly. Za 1400 bych je taky koupil. Tohle je jen kopie z laminatu - jak jsem vycetl. Na jakym vrakaci jsi to kupoval? Taky bych je za tuhle cenu koupil. Citovat
chuck11 Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 Původně zaslal: Kvasky Zdravim, nemate nahodou nekdo zkusenosti z touto firmou? Chtel bych si u nich koupit prahy na 306-ku. Zajima me v jaky konecny podobe jsou a jak kvalitne jsou vybeny. Cena je rozumna. http://www.ks-motorsport.cz/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&album=43&cat=0&pos=0 Podívej se ještě na tuhle adresu http://www.rusmich.tuning.cz/katalog.htm Možná bych věděl o vrákači kde to maj ,když tak napiš na u2u dám ti na něho kontakt:mrk:papa Citovat
Semi Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 pro Kvasky: Kupoval jsem je v Plzni na Autovrakovisti Babka .Narazil jsem tam na 306 S 16 nebyla nabourana mela v haji motor, tak jsem si z toho vzal masku,prahy,střisku na paty dvere,přední nárazník s mlhovkama (jako máš v profilu vypadá super) a saltpaku potazenou kuzi vsechno origo peugeot a za 5500,-. Citovat
Kvasky Odesláno 26. leden 2006 Autor Odesláno 26. leden 2006 Kdyby se naskytla nejaka dobra koupe orig. plastovych prahu tak bych je hned vzal. Nejdriv jsem shanel laminatovy a ze si je upravim podle sebe (abych mel original), ale uz mi na nezbyva volny cas. Citovat
chuck11 Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 Původně zaslal: Kvasky Kdyby se naskytla nejaka dobra koupe orig. plastovych prahu tak bych je hned vzal. Nejdriv jsem shanel laminatovy a ze si je upravim podle sebe (abych mel original), ale uz mi na nezbyva volny cas. Máš tam u2u:papa:papa Citovat
chuck11 Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 Původně zaslal: Kvasky Ty taky:D Když se snima domluvíš tak ti to možná i pošlo:papa:papa:papa Citovat
Kvasky Odesláno 26. leden 2006 Autor Odesláno 26. leden 2006 No ja bych radeji osobni odber. Kdyz uz teda budu kupovat, tak aby to melo ty tesnici gumy (jak rikal Semi) a abych vedel v jakym jsou stavu. Nechci kupovat zajice v pytli. Citovat
chuck11 Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 Původně zaslal: Kvasky No ja bych radeji osobni odber. Kdyz uz teda budu kupovat, tak aby to melo ty tesnici gumy (jak rikal Semi) a abych vedel v jakym jsou stavu. Nechci kupovat zajice v pytli. TAk a? ti to nejdřív nafotí a pošlou a nebo si udělej vejlet pokud ti řeknou dobrou cenu :papa:papa Citovat
Kvasky Odesláno 26. leden 2006 Autor Odesláno 26. leden 2006 Tam a zpet to mam pres 400km:roll To je vejlet na celej den. Momentalne nemam moc casu nazbyt. Skola, skola, skola :grr:grr Citovat
chuck11 Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 Původně zaslal: Kvasky Tam a zpet to mam pres 400km:roll To je vejlet na celej den. Momentalne nemam moc casu nazbyt. Skola, skola, skola :grr:grr No tak až bude čas tak bude větší vejlet:D:D:D Citovat
Semi Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 Máš pravdu poštou to je naprd Kámoš sehnal na inzerat taky ty prahy a poslaly mu je samozrejme bez gum a jeden byl poskozenej.................(kdyz tam ty gumy nejsou vypada to po otevreni dveri osklive a hlavne se tam dostava vlhkost..........). Nejlepsi je zavolat ujistit se ,ze maj co potrebujes a potom vyrazit :-) Já nez ty prahy sehnal provolal jsem hafo penez a trvalo to pres mesic........obvolal jsem snad vsechny Peugeot vrakarny co jse nasel na netu........Snad budes mit stesti :-) Citovat
Vvitty Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 2semi: kdy jsi to tam kupoval? 2all: na kterem vrakaci maji momentalne 306 S16? hodilo by se par drobnosti... muze byt bez motoru, bourana, na tom celkem nesejde... Citovat
Kvasky Odesláno 26. leden 2006 Autor Odesláno 26. leden 2006 2 Vvitty: Kdyby jsi nahodou narazil na S16 tak mi dej prosim te okamzite vedet. Potreboval bych ty prahy a par blbosti bez kterych taky preziju:mrk:mrk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.