ozzy56 Odesláno 15. březen 2018 Odesláno 15. březen 2018 jak píšu nahoře--musíš ze dvou potrubí (hadic) udělat jedno potrubí, které bude pasovat k řízení i k čerpadlu--třeba trubky rozřezat a spájet podle potřeby... Citovat
rondob Odesláno 15. březen 2018 Autor Odesláno 15. březen 2018 (upraveno) čiže ak zoberiem potrubie z toho auta čo je riadenie nepomože mi to? ACH jááááj ta som si pomohol..... Asi pojde nazad staré a dožije spolu s autom len som prišiel o peniaze. Kto mi spojí trubky na vysoký tlak ? Upraveno 15. březen 2018 uživatelem rondob Citovat
ozzy56 Odesláno 15. březen 2018 Odesláno 15. březen 2018 rondop--bez urážky prosím , dvakrát jsem napsal, co musíš udělat, aby ti to fungovalo, prostě pokud chceš experimentovat a dávat řízení z jiného modelu, musíš mít možnost přizpůsobit i hydraulické potrubí k tomu řízení, tzn., mít někoho, kdo spájí tvrdou pájkou (mosazí) dvě trubky... pokud takové možnosti nemáš, musíš dát auto do servisu Citovat
rondob Odesláno 15. březen 2018 Autor Odesláno 15. březen 2018 Prepáč, to auto je v servise..... len sa bojím či mi to urobí... aj keď mu zoženiem hadice..... Citovat
ozzy56 Odesláno 15. březen 2018 Odesláno 15. březen 2018 no, jestli to máš v autoriz. servisu, tak to nebudou chtít dělat, to je jasné, ale v normálním servisu by to neměl být problém Citovat
rondob Odesláno 19. březen 2018 Autor Odesláno 19. březen 2018 (upraveno) Tak chlapci, hadice som zohnal k tomu novému riadeniu, niekde v blízkosti serva sú šrubové spoje a tam sa to len napojilo a už to funguje, ďakujem za rady, akurát tie šrubovacie sa strašne blbo zháňajú. Kód riadenia je 4000HT ja som mal 4000HH Upraveno 20. březen 2018 uživatelem rondob ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.