Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jak píšu nahoře--musíš ze dvou potrubí (hadic) udělat jedno potrubí, které bude pasovat k řízení i k čerpadlu--třeba trubky rozřezat a spájet podle potřeby...

Odesláno (upraveno)

čiže ak zoberiem potrubie z toho auta čo je riadenie nepomože mi to? :mad: ACH jááááj ta som si pomohol..... Asi pojde nazad staré a dožije spolu s autom len som prišiel o peniaze. Kto mi spojí trubky na vysoký tlak ?

Zachytiť-1.jpg

Upraveno uživatelem rondob
Odesláno

rondop--bez urážky prosím :), dvakrát jsem napsal, co musíš udělat, aby ti to fungovalo, prostě pokud chceš experimentovat a dávat řízení z jiného modelu, musíš mít možnost přizpůsobit i hydraulické potrubí k tomu řízení, tzn., mít někoho, kdo spájí tvrdou pájkou (mosazí) dvě trubky...

pokud takové možnosti nemáš, musíš dát auto do servisu :myslim

Odesláno (upraveno)

Tak chlapci, hadice som zohnal k tomu novému riadeniu, niekde v blízkosti serva sú šrubové spoje a tam sa to len napojilo a už to funguje, ďakujem za rady, akurát tie šrubovacie sa strašne blbo zháňajú. Kód riadenia je 4000HT ja som mal 4000HH

Upraveno uživatelem rondob

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...