chuck11 Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Co znamená na autorádiu zkratka REAR RCA CABLE(má jak levý tak pravý výstup) je to výstup na zesilovač? Citovat
Capy Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 jo jo to je výstup na zesilovač.Cinch konektor.Rear je snad zadní pokud se nepletu v překladu.Levej a pravej. Citovat
oni Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 a rca by mel bejt druh audio kabelu!na radiu to mam taky a v navodu pisou ze je to vstup pro subac a rear,tak nevim,jsem mizernej anglictinarceskej navod mam v aute a ted se mi tam nechce!! Citovat
chuck11 Odesláno 25. leden 2006 Autor Odesláno 25. leden 2006 Původně zaslal: oni a rca by mel bejt druh audio kabelu!na radiu to mam taky a v navodu pisou ze je to vstup pro subac a rear,tak nevim,jsem mizernej anglictinarceskej navod mam v aute a ted se mi tam nechce!! Skus mi to prosimtě zjistit,chtěl bych vědět jestli je to zesak nebo subač(přemýšlím totiž o tom subači):D:papa:papa Citovat
oni Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 to ale znamena obleknout se a dojit do auta,precist to a zese jit zpet a svleknout se!!pujdu tedy! Citovat
chuck11 Odesláno 25. leden 2006 Autor Odesláno 25. leden 2006 Původně zaslal: oni to ale znamena obleknout se a dojit do auta,precist to a zese jit zpet a svleknout se!!pujdu tedy! :super:super:super:super:super:super Citovat
oni Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 tak uz to vim ppokud tam mas napsano jenom rear tak je to na zelilovac,ja tam mam sub/rear takze mam volitelny!!! Citovat
mk405 Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 pokud tam máš REAR RCA a je to jedinej pár RCA tak to znamená že má jeden výstup na zesím, můžeš ho použít vpostatě na cokoliv i na sub ale jde o to že hlasitost se bude ovládat společne se zadníma repro co půjdou z rádia (pokud to nemá přepínač na samostatné ovládání pro sub). Dorovnávat hlasitost mezi předkem a zadkem pak můžeš přes fadera a hlasitost zesíku a zadních nastavíš na GAINu zesiku. dá se to použít i na přední repra přes zesík, jen chytře prohozením předních a zadních zesílenejch výstupů na rádiu, jen fader pak funguje obrácene. Citovat
oni Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 presne tak,neco podobnyho se mi opisovat nechtelo!!! Citovat
chuck11 Odesláno 25. leden 2006 Autor Odesláno 25. leden 2006 Původně zaslal: mk405 pokud tam máš REAR RCA a je to jedinej pár RCA tak to znamená že má jeden výstup na zesím, můžeš ho použít vpostatě na cokoliv i na sub ale jde o to že hlasitost se bude ovládat společne se zadníma repro co půjdou z rádia (pokud to nemá přepínač na samostatné ovládání pro sub). Dorovnávat hlasitost mezi předkem a zadkem pak můžeš přes fadera a hlasitost zesíku a zadních nastavíš na GAINu zesiku. dá se to použít i na přední repra přes zesík, jen chytře prohozením předních a zadních zesílenejch výstupů na rádiu, jen fader pak funguje obrácene. Vtomhle jsem totální anitalent říkáš, že můžu přímo na tenhle výstup napojit subvofer jestli jo tak jak to zapojit:myslim Citovat
mk405 Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 a když na to příjde tak se ten signál nehcá dělit pomocí Y kabelů, jen fáder pak musíš nastavovat na zesíku narádiu pak nefunguje Citovat
mk405 Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Původně zaslal: chuck11 Vtomhle jsem totální anitalent říkáš, že můžu přímo na tenhle výstup napojit subvofer jestli jo tak jak to zapojit:myslim na ten výstup dáš signálovej kabel a dotáhneš ho do zesíku na zesík napojíš sub nebo repro, zesík musí mít samozdřemě ještě napájení Citovat
chuck11 Odesláno 25. leden 2006 Autor Odesláno 25. leden 2006 mk405->>na ten výstup dáš signálovej kabel:o ale jak:myslim Citovat
mk405 Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 ten kopíš s cinch (RCA) koncovkama, zesík má stejně jako rádio RCA, není jakejkoliv kabel co najdeš v garáži ale se stíněním kabel na to určenej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.