Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a rca by mel bejt druh audio kabelu!na radiu to mam taky a v navodu pisou ze je to vstup pro subac a rear,tak nevim,jsem mizernej anglictinarceskej navod mam v aute a ted se mi tam nechce!!

Odesláno
Původně zaslal: oni

a rca by mel bejt druh audio kabelu!na radiu to mam taky a v navodu pisou ze je to vstup pro subac a rear,tak nevim,jsem mizernej anglictinarceskej navod mam v aute a ted se mi tam nechce!!

Skus mi to prosimtě zjistit,chtěl bych vědět jestli je to zesak nebo subač(přemýšlím totiž o tom subači):D:D:papa:papa

Odesláno

pokud tam máš REAR RCA a je to jedinej pár RCA tak to znamená že má jeden výstup na zesím, můžeš ho použít vpostatě na cokoliv i na sub ale jde o to že hlasitost se bude ovládat společne se zadníma repro co půjdou z rádia (pokud to nemá přepínač na samostatné ovládání pro sub). Dorovnávat hlasitost mezi předkem a zadkem pak můžeš přes fadera a hlasitost zesíku a zadních nastavíš na GAINu zesiku.

dá se to použít i na přední repra přes zesík, jen chytře prohozením předních a zadních zesílenejch výstupů na rádiu, jen fader pak funguje obrácene.

Odesláno
Původně zaslal: mk405

pokud tam máš REAR RCA a je to jedinej pár RCA tak to znamená že má jeden výstup na zesím, můžeš ho použít vpostatě na cokoliv i na sub ale jde o to že hlasitost se bude ovládat společne se zadníma repro co půjdou z rádia (pokud to nemá přepínač na samostatné ovládání pro sub). Dorovnávat hlasitost mezi předkem a zadkem pak můžeš přes fadera a hlasitost zesíku a zadních nastavíš na GAINu zesiku.

dá se to použít i na přední repra přes zesík, jen chytře prohozením předních a zadních zesílenejch výstupů na rádiu, jen fader pak funguje obrácene.

Vtomhle jsem totální anitalent

říkáš, že můžu přímo na tenhle výstup napojit subvofer jestli jo tak jak to zapojit:myslim

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Vtomhle jsem totální anitalent

říkáš, že můžu přímo na tenhle výstup napojit subvofer jestli jo tak jak to zapojit:myslim

na ten výstup dáš signálovej kabel a dotáhneš ho do zesíku na zesík napojíš sub nebo repro, zesík musí mít samozdřemě ještě napájení :mrk

Odesláno

ten kopíš s cinch (RCA) koncovkama, zesík má stejně jako rádio RCA, není jakejkoliv kabel co najdeš v garáži ale se stíněním kabel na to určenej

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...