spirit306 Odesláno 21. listopad 2017 Odesláno 21. listopad 2017 prosím pomoooc mam 306 1.9 dt a 98r a auto mi nekuri mechanik odborník mi povedal ze pod kapotou co sa týka kurenia je všetko OK ze bude problém asi v motorceku kurenia pozná niekto tuto situáciu? zatiaľ som to nejak hlbšie neskumala pretože viacero ľudí mi povedalo ze môže byť len tiahlo odhacknute ci co trosku sa v autách význam ale nikde na nete som nenasla ako funguje kúrenie na tomto aute preto sa obraciam na ľudí tu ktorí vlastnia také auto. dakujem Citovat
ozzy56 Odesláno 21. listopad 2017 Odesláno 21. listopad 2017 vítej na foru mechanik odborník by měl poznat, jestli cirkuluje voda přes topení a určitě by měl poznat, zda se točí motorek ventilátoru --to jsou základní předpoklady, aby topení topilo...,spadlé táhlo ke klapce je už taková maličkost, která se obvykle opraví na parkovišti, myslím, že přes net to neopravíš, pokud tomu nerozumíš, mechanik během 5 minut závadu najde Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.