Britt1 Odesláno 19. listopad 2017 Odesláno 19. listopad 2017 Zdravím pánové, měnil jste někdo obyčejné vnitřní zpětné zrcátko na 407sw za elektrické samostmívací? Uvažuji o výměně a zjišťuji náročnost výměny jako zda tam je příprava elektriky, uchycení... Předem díky za odpovědi. Citovat
vita12 Odesláno 20. listopad 2017 Odesláno 20. listopad 2017 Ahoj, já jsem to měnil. Příprava tam (alespoň u mě) nebyla, ale je to jen plus, kostra (jde vzít ze stropního světla - dva boční nevyužité konektory na světle) a potom plus od spátečky (to jsem natáhl od světla, ale ani by to nemuselo být). Největší problém je v držáku. Pro obyčejné zrcátka jsou jiné úchyty na skle a navíc má každé zrcátko jinak velkou kuličku. Já jsem kuličku na původním držáku (menší kulička) obrousil na válec o průměru 10mm a vyřezal závit. Z držáku na samostmívací zrcátko jsem kuličku odřízl a do vnitřku vyřezal taky závit a pak už jen větší kuličku natočil na původní držák. Drží to dobře. Citovat
Britt1 Odesláno 20. listopad 2017 Autor Odesláno 20. listopad 2017 Díky za poznatek. ještě počkám na případné další a půjdu do toho. Citovat
Pavel.St Odesláno 28. říjen 2019 Odesláno 28. říjen 2019 Zdravím, využiju toto téma. neměl by někdo obyč. vnitžní zpětné zrcátko na 407SW? Měl sem tam nabastlené stmívací z 307, upadlo a rád bych originál. Zústal mi tam samotný držák s malou kuličkou. Samostmívací nepotřebuju, nevadilo by ale tuším, že bych musel lepit na sklo jiný úchyt. Dík. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.