Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prodam autoradio

Panasonic CQ-DFX400N - 45Wx4, CD player/receiver with changer control

Koupil jsem jej i s autem, takze mam pouze to co je videt na fotkach tj. celni panel a telo radia. Rekl bych, ze je to takovy dnes uz celkem zakladni model na audio CD (ne MP3) + AM/FM radio, hraje celkem dobre, ma obvykly funkce, modre podsviceni. Muzu k nemu dat i kovovy ramecek, ve kterem bylo v aute uchyceno, ale zrejme to neni originalni ramecek pre toto radio, takze v nem radio nedrzi uplne idealne. Celkovy stav je radia je myslim dobry. za 1000,- Kc.

completex3mg.jpg

frontxx1ci.jpg

Odesláno

Když už je to tu vyfocený, tak bych potřeboval sehnat pouze ten přední panel. Nevíte někdo o něčem? Nemusí to být přesně tento model, ale vypadá stejně. Myslím že to moje je FX 220

Odesláno
Původně zaslal: Trundik

Když už je to tu vyfocený, tak bych potřeboval sehnat pouze ten přední panel. Nevíte někdo o něčem? Nemusí to být přesně tento model, ale vypadá stejně. Myslím že to moje je FX 220

Sy děláš srandu -:xvulpotřebuji jenom přední panel:xvul,ten zbytek ti zbyl z krádeže nebo cooo:grr

[upravil dne 25.1.06 chuck11]

Odesláno

Měl jsem toto autorádio komplet, ale někde se mi potratil ten čelní panel. Už mám rádio nové, ale kdybych to staré zkompletoval, tak bych ho mohl (snad) prodat. Z krádeže to není, mám od toho doma i papíry vč. záručáku.

Odesláno

to chechet: ahoj, o to rádio bych měl zájem, vypadá vcelku dobře a mě by zatím vyhovovalo, kdyžtak by sme si ještě napsali na U2U, zatím

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...