chechet Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 Prodam autoradio Panasonic CQ-DFX400N - 45Wx4, CD player/receiver with changer control Koupil jsem jej i s autem, takze mam pouze to co je videt na fotkach tj. celni panel a telo radia. Rekl bych, ze je to takovy dnes uz celkem zakladni model na audio CD (ne MP3) + AM/FM radio, hraje celkem dobre, ma obvykly funkce, modre podsviceni. Muzu k nemu dat i kovovy ramecek, ve kterem bylo v aute uchyceno, ale zrejme to neni originalni ramecek pre toto radio, takze v nem radio nedrzi uplne idealne. Celkovy stav je radia je myslim dobry. za 1000,- Kc. Citovat
Trundik Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 Když už je to tu vyfocený, tak bych potřeboval sehnat pouze ten přední panel. Nevíte někdo o něčem? Nemusí to být přesně tento model, ale vypadá stejně. Myslím že to moje je FX 220 Citovat
chuck11 Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Původně zaslal: Trundik Když už je to tu vyfocený, tak bych potřeboval sehnat pouze ten přední panel. Nevíte někdo o něčem? Nemusí to být přesně tento model, ale vypadá stejně. Myslím že to moje je FX 220 Sy děláš srandu -:xvulpotřebuji jenom přední panel:xvul,ten zbytek ti zbyl z krádeže nebo cooo:grr [upravil dne 25.1.06 chuck11] Citovat
Trundik Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Měl jsem toto autorádio komplet, ale někde se mi potratil ten čelní panel. Už mám rádio nové, ale kdybych to staré zkompletoval, tak bych ho mohl (snad) prodat. Z krádeže to není, mám od toho doma i papíry vč. záručáku. Citovat
jirina Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 to chechet: ahoj, o to rádio bych měl zájem, vypadá vcelku dobře a mě by zatím vyhovovalo, kdyžtak by sme si ještě napsali na U2U, zatím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.