Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kdyz ono je tolik veci co bych chtel udelat,cas je,ale prachy proste nejsou a pocasi uz vubec ne!!ale na jare se na to urco vrhnu tak se ozvu!!!

Odesláno

tak zjisti přesně:

jak se to jmenuje

z jakého matroše to je

v jak velkém je to balení

kolik to stojí

jakoutou teplotu to snese

to by snad mělo stačit:myslim skočil bych tam ale mát to 50km daleko :roll

Odesláno
Původně zaslal: mk405

tak alespon zjisti co je to zač já to vyzkouším dřív ;)

mozna by vic pomohlo zavarit tu diru v tlumici, nebo co ti to tam tak rve :D

pak nebudes potrebovat izolaci... :papa

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

řve ta díra co je zkrz celej nvejfuk, to bych musel zavařit koncovky , a to by zase nejelo :aut

zkusit to ještě můžu, ale stejně na jaře půjde...:cool:

Odesláno

řve ta díra co je zkrz celej nvejfuk, to bych musel zavařit koncovky , a to by zase nejelo :aut

zkusit to ještě můžu, ale stejně na jaře půjde...:cool:

<rejp> uz rozumim, proc jsi podlehl TUS :) konecne uslisis radio pres vyfuk :) </rejp>

:papa

Odesláno

me by jen zajimalo jakej mas nazor kdyz treba urcita znacka da sportovni vejfuk uz ve vyrobe a dela stejnej bordel!!ted se nebavime o vejfukach co maj wrcka a podobny ohlusujici stroje!!!

Odesláno
Původně zaslal: oni

me by jen zajimalo jakej mas nazor kdyz treba urcita znacka da sportovni vejfuk uz ve vyrobe a dela stejnej bordel!!ted se nebavime o vejfukach co maj wrcka a podobny ohlusujici stroje!!!

zrejme jsi neslysel MK405 vyfuk :D ale jak rika, byl to omyl a pujde pryc...

nazor je jednoduchy, vzhledem k tomu, ze fyzika plati vsude, je nesmysl mit hlasity vyfuk a pri tom davat do auta kvalitni repro a zesik. i kdyz to castecne zatlumis (za velke penize), stejne to nebude ono. oboje dohromady proste nejde. hotovo tecka, fyziku neoblbnes.

ono to nema velky vyznam i vzhledem k okolni doprave, takova T613 vedle na krizovatce uspesne prehlusi vetsinu soustav :D

sportovni vyfuk neznamena hlucny vyfuk, uz jen kvuli dnes platnym predpisum na hluk, ktere musi seriove vyrabene vozy splnovat.

btw, ja mam na aute Remus + supersprint, a proto taky nechci investovat prilis mnoho do audio soustavy, vzhledem k tomu ze vysledek stejne bude kompromisem.

nejlepsi hudba je stahnout okenka a dostat motor mezi 6-7000 rpm :D k tomu si to radio vypinam :D

Odesláno

ne ne, žádnej SPL tus :aut, jen ta bedýnka co jsi viděl na džbáně

ta mala a nenapadna? :D ta by se mi vesla do kufru taky :mrk

Odesláno

a tak jestli jí chceš tak ti jí prodám :mrk a nenápadnáná není, jen byla zamrzlá :cool:

btw, ja mam na aute Remus + supersprint, a proto taky nechci investovat prilis mnoho do audio soustavy

a co ty blučka cos koupit?, asi jsi měl koupit magnátyaby jsi měl takky nějakej rachot :aut

rejp, rejp :D

[upravil dne 31/1/06 mk405]

Odesláno

a tak jestli jí chceš tak ti jí prodám :mrk a nenápadnáná není, jen byla zamrzlá :cool:

btw, ja mam na aute Remus + supersprint, a proto taky nechci investovat prilis mnoho do audio soustavy

a co ty blučka cos koupit?, asi jsi měl koupit magnátyaby jsi měl takky nějakej rachot :aut

rejp, rejp :D

[upravil dne 31/1/06 mk405]

blucka budou ve ctvrtek vecer na dzbane, jestli budu v patek parkovat ve firemni garazi, tak je budu mit uz cestou na sraz.... jeste si musim vypalit nejakou odpocinkovou muziku z meho archviku, originalky v aute neminim tahat... urcite neco uklidnujiciho, treba rammstein :D

<rejp> tak to se v tom teda nevyznam, nejdriv mi radis nebrat magnaty a koupit bluecka, a kdyz je chci vzit tak zacnes radit opacne, chjo co ted? ze bych zustal u clarionu??? :)

si mel slyset ten rachot, kdyz jsem mel vytrzenou trubku co vede do posledniho tlumice... VRRRRRRRRRRROOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMM </rejp>

Odesláno

zrejme jsi neslysel MK405 vyfuk :D ale jak rika, byl to omyl a pujde pryc...

nazor je jednoduchy, vzhledem k tomu, ze fyzika plati vsude, je nesmysl mit hlasity vyfuk a pri tom davat do auta kvalitni repro a zesik. i kdyz to castecne zatlumis (za velke penize), stejne to nebude ono. oboje dohromady proste nejde. hotovo tecka, fyziku neoblbnes.

ono to nema velky vyznam i vzhledem k okolni doprave, takova T613 vedle na krizovatce uspesne prehlusi vetsinu soustav :D

sportovni vyfuk neznamena hlucny vyfuk, uz jen kvuli dnes platnym predpisum na hluk, ktere musi seriove vyrabene vozy splnovat.

btw, ja mam na aute Remus + supersprint, a proto taky nechci investovat prilis mnoho do audio soustavy, vzhledem k tomu ze vysledek stejne bude kompromisem.

nejlepsi hudba je stahnout okenka a dostat motor mezi 6-7000 rpm :D k tomu si to radio vypinam :D

no v tom s tebou souhlasim ze to nejde dohromady kvalitni hudba a hlasitej vejfuk!!!ja prevazne jezdim po silnicich nizsich trid,tudiz zadna vysoka rychlost a zadnej hluk,proto si kvalitnejsi musiku mezu doprat ne??

s tema normama mas pravdu,ale pokud vim tak hluk je omezenej pouze do kabiny coz nesmi presahnou myslim ze 72 db!mel jsem si moznost poslechnout ten novej tip bmv,oznaceni zjistim pak,muzu rict ze byl hodne hlucnej ,zvenku,a to nejel na plnej knedlik!!!

jde o nazor kazdeho,ale myslim si ze auto bez zvuku neni ono!

Odesláno

no byl jsem tam a meli neco jen do 200 stupnu,melo to takovej nemeckej nazev!!nezajimal jsem se o to kdyz to ma takovou malou teplotu!!prej se mam zeptat primo v origo kramech s izolacema,jenze jsem jeste na zadnou nenatrefil!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...