Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: mk405

jsem netušil že máme v sekinu slevu:myslim jinak nejlevněji av e-shopu za 1950,- ale pro tebe vhodnější sekin

jen půlku? :D zavřu, aby te hlodal chtíč TUSu :D:D:D jen rejpu :papa

no vidis, ja uz ji tam pred dvema lety zkousel :)

<rejp> heh hlavne pri tom zavirani nesmis nechat bezet motor :) </rejp>

btw, prodavam Sinus Live 13c, co jsem mel v 309, nevis o nekom?

Odesláno

sekci autohifi jsem zkousel, hifiklub zkusim, dik za tip...

blue nakonec priveze masinka na dzban, tak je aspon budu moct beztrestne vyzkouset a v pripade nespokojenosti vratit :)

to je fakt, motor musi bezet i kvuli topeni, to bych umrznul :D

si mas koupit neco tichyho, treba jako mam ja :D kdo to ma pak odhlucnovat...

Odesláno

tak to už na klouzání můžeš být blue pozitive :D

byl by jsi asi první nespokojený člověk .... :cool:

na odhlučnění se pracuje - John mi přiveze tapájomat;)

Odesláno

cusik tak se vracim jeste k tem kolum,ted tam klasicky plechace 13 a chci se zeptat jaky ET-cko maj oni!!!

to mk45:to odhlucneni si myslel toho vyfuku jak jsme se bavili?

Odesláno

vpodstatě to je odhlučnění vejfuku, ale vytlumí se s ním kufr zevnitř kuli vybracím plechů od woferu:mrk

ET bývá vyražené na plecháčích u středu z venkovní strany ;)

Odesláno

no me to nedalo a ptal jsem se jeste nekde jinde!prej existuje nejaky tesneni co se pouziva pri preprave pary,prerj v baumaxu a v tehle kramech by to meli myt!!je to na dost vysoky teploty a sel by s tim obalit prime ten tlumic,ale mam pocitat s vysokou cenou!

Odesláno

asi to znám je to Armaflex neco mezi gumou a molitanem, dává se to na potrubí s párou musí to být typ HT a je do 180°, pásy různé tlouštky a 1m2 za 1000,- ale myslím že je to teplotně málo

Odesláno

asi to znám je to Armaflex neco mezi gumou a molitanem, dává se to na potrubí s párou musí to být typ HT a je do 180°, pásy různé tlouštky a 1m2 za 1000,- ale myslím že je to teplotně málo

Řekni mi do čeho ty neděláš:D:D:D:D:D

Odesláno

on mluvil o 300-500 stupnich coz by melo stacit ne!!az bude cas pujdu se po tom poptat!!je to prej dost silny kvuli hluku tak nevim,uvidime!!!

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Řekni mi do čeho ty neděláš:D:D:D:D:D

tohle mě živí pracovně

ostatní je zábava :D

Odesláno
Původně zaslal: oni

on mluvil o 300-500 stupnich coz by melo stacit ne!!az bude cas pujdu se po tom poptat!!je to prej dost silny kvuli hluku tak nevim,uvidime!!!

jo to by stačilo, otázka je jestli to není nějaká vata a nedrží to vodu aby to nehnilo, zjisti to, zajímalo by měto :super

Odesláno

jenze prej tam je spatny to,ze to ma zaukol i izolovat teplotu a kdyz by se tim omotalo celej tlumic tak to nebude chladit vzduch!!

Odesláno

jenze prej tam je spatny to,ze to ma zaukol i izolovat teplotu a kdyz by se tim omotalo celej tlumic tak to nebude chladit vzduch!!

to ale jinak neuděláš, je jasné že pokud to něčím obalíš tak to izoluješ zvukově i tepelně, ale to by nemělo ničemu snad vadit.

četl jsem nějakej článek o tunění vejfuku a psaly tam že je lepší odvádět teplé spaliny než studené (mají lepší průchodnost) neboli teplej vzduch je řidčí :mrk

Odesláno

a nahodou uz nevis kde ten clanek byl vid???to je fakt!!no tak pokud by to nemelo nicemu vadit,tak proc to nezkusit!!!

Odesláno

a nahodou uz nevis kde ten clanek byl vid???to je fakt!!no tak pokud by to nemelo nicemu vadit,tak proc to nezkusit!!!

dej vědět jak si dopat ,taky o tom dosti uvažuju:papa:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...