Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

!!! Jestli jsem psal ze mi to skrta na prave strane tak jsem myslel na LEVE !!!

Nejak jsem se zmatnul ;) A vidim tedy ze to je uz treti 306ka co ma \"problem\" na leve strane.. zajimavy :super:)

Odesláno

proc magnaty nebrat??no vis ja jsem v panelaku a auto mam az na vzadelenjsim parkaci,zima jako v prdeli!!tak se muzu snad zeptat ne???jenze tohle jsou tri veci za dobrou cenu!

Odesláno
Původně zaslal: oni

proc magnaty nebrat??no vis ja jsem v panelaku a auto mam az na vzadelenjsim parkaci,zima jako v prdeli!!tak se muzu snad zeptat ne???jenze tohle jsou tri veci za dobrou cenu!!!!

ja myslím, že za tu cenu to je dobrej kauf...jasně, že pokud ti půjde o top kvalitu, tak je potřeba si připlatit...ale v porovnání se sériovkou je to skok za málo peněz...taky bych měl něco jinýho, kdyby byly love...

Odesláno

ad puvodni tema - blatniky mam povytazeny a lemy uriznuty a stejne mi levy zadni kolo na 205/40/17 drobet skrta o bok vzorku, kdyz nalozim plnej kufr coly a par beden vina. chybi tam cca 2-5 mm, tezko poznat :(

to ze 205 pneu sedi o neco lepe neplati vzdy a vsude, pouze na suchu! a taky zalezi na kvalite pneu, dezenu atd.

me osobne se jeste nepodarilo auto utrhnout na suchu ani na 205, ani na 195 (bez rucky, samozrejme).

[/color]

tech 17 je ET-cko nabo velikost kola?

Odesláno

no me nejde o to aby mi to delalo nejakej mega bordel,ale aby mi to jen trochu zadunelo a prave prachy nejsou!!!!!

být tebou tak do toho jdu a když ti to nebude vyhovovat, tak to můžeš prakticky bez ztráty prodat dál...lepší než dát 10k za audio a pak zjistit, že ti to nevyhovuje:aut

pak dej vědět jaxi dopad (s audiem i kolama):papa

Odesláno

ale jo, jen se zeptej, o tom to nebylo... jen ze tohle je celkem jednoduchy ukon a ziskas jistotu. Ja mam totiz v zadnim platu 306 repro 6x9\" :D

magnat je spis o generovani hluku, nez o kvalite. preferuji nesetrit kazdou korunu a koupit rovnou neco slusneho, nez levny kousek, ktery pak stejne vymenim za neco lepsiho. helix blue 62 je za 2390 CZK EU a na netu se da dostat o par stovek niz a hraje super. kdyz k tem 1500 prictes naklady na cestu...

woofer je opravovanej, zalezi jak a proc ;) fotka neni dostupna... tim te samozrejme nechci nikterak odradit, ale ptal si se na nazor.

17\" je samozrejme rozmer disku.

[upravil dne 25.1.06 Vvitty]

Odesláno

jasny v pohode,jsem rad,ze pises!!abych rekl pravdu tak ja se v ty kvalite tak moc nevyznam,origo soustava hraje dobre,ale chybi tam trochu toho duc duc!!no psal jsem tam a tvrdimi,ze je vse ok!!ale jen tvrdi!!!beno bude za 200 bohate stacit,porad jsem na 1700 a i kdyby tak to zase za samou cenu prodam ne!!

co se tyce kol,ty mas 17 a nepatrne ti skrtaj,ja mam zalusk na 15,to bohate staci a penez taky nemam na vetsi rozmer!!

Odesláno

a pocitas s tim, ze na ten woofer budes muset bud rezat plato, nebo stavet bednu?

kola skrtaj proto, ze tam jsou 205 pneu, ne proto ze to jsou 17\"...

Odesláno

no ten woofer je delanej na ozvucnici!!,jeste uvidim,podle me v plate by nemel ani takovej efekt!!no ale cim vetsi prumer tak ti je to horsi pri properovani ne???

Odesláno

když už teda chceš toho magnáta co bude místo hraní dunět tak by mě zajímalo čímpak budeš ten sub asi tak krmit, rádiem určitě ne to nejde takže si pripočítej prašule za zesík, napájecí kabely, signálové kabely pojistku a pouzdro protože jinak budeš ten sub mít jenjako hezké závaží do kufru :aut

Odesláno

no ja zatim pocitam jenom s tema dvoupasmama,na to moje duneni to bude bohate stacit!!kamos ma v plate podobny a jak to hraje,tak to mi fakt staci,takze tak!!!co se tyce subace,to necham az na dyl!!nerozumim to mu tak se s tebou nebudu hadat,ale podle navodu co jsem dostal k radiu muzu pripojit subac bez zesilka!!tak ja nevim!

Odesláno

no ja zatim pocitam jenom s tema dvoupasmama,na to moje duneni to bude bohate stacit!!kamos ma v plate podobny a jak to hraje,tak to mi fakt staci,takze tak!!!co se tyce subace,to necham az na dyl!!nerozumim to mu tak se s tebou nebudu hadat,ale podle navodu co jsem dostal k radiu muzu pripojit subac bez zesilka!!tak ja nevim!!!!

wau, tak to budeš asi první , jedinej a poslední, ten zesík to potřebuje, věř mi.

otázka je proč kupovat repro a sub kterej ti k ničemu nebude, navíc ty repra zas tak dobře hrát nebudou, raději bych na to rádio dal ovály helix blue které budou hrát kvalitněji, zahrajou i nějakej bas, nové ze zárukou za stejné love, narozdíl od těch magnátu, ty jsou dobré asi jako záslepka , ty nezaduněj ani kdyby chtěly navíc se jich budeš časem těžko zbavovat

nebo lépe koupit blue 62 do předních a origoš dát do zadu:mrk

[upravil dne 26/1/06 mk405]

Odesláno

no ja si vzdycky necham poradit,ses treti clovek co mi tyhle repraky nabizi!!takze asi zmenim nazor no!!!co by si teda jeste doporucil za stejnou cenu??je videt ze se v tom vyznas!!nebo tyhle povazujes za jedny z tech lepsich??

cemu rikas zahrajou i nejakej ten bas??

Odesláno
Původně zaslal: mk405

no ja zatim pocitam jenom s tema dvoupasmama,na to moje duneni to bude bohate stacit!!kamos ma v plate podobny a jak to hraje,tak to mi fakt staci,takze tak!!!co se tyce subace,to necham az na dyl!!nerozumim to mu tak se s tebou nebudu hadat,ale podle navodu co jsem dostal k radiu muzu pripojit subac bez zesilka!!tak ja nevim!!!!

wau, tak to budeš asi první , jedinej a poslední, ten zesík to potřebuje, věř mi.

otázka je proč kupovat repro a sub kterej ti k ničemu nebude, navíc ty repra zas tak dobře hrát nebudou, raději bych na to rádio dal ovály helix blue které budou hrát kvalitněji, zahrajou i nějakej bas, nové ze zárukou za stejné love, narozdíl od těch magnátu, ty jsou dobré asi jako záslepka , ty nezaduněj ani kdyby chtěly navíc se jich budeš časem těžko zbavovat

[upravil dne 26/1/06 mk405]

Ty to máš nějak promyšlené:D:DMyslíš že ty origoš z předku budou v zadním platě hrát líp i nějake ten bas:D:D:papa

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Původně zaslal: mk405

mk405->>Ty to máš nějak promyšlené:D:DMyslíš že ty origoš z předku budou v zadním platě hrát líp i nějake ten bas:D:D:papa

[upravil dne 26.1.06 chuck11]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...