Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: oni

tot ted otazka,bud vzhled nebo jistota!neco mezi tim asi nebude co??

Mezitim nic není:bojim

Rozhodnutí je na tobě ,kdybys měl možnost až budeš mít svoje vytoužené disky nahodit na zadky 205 a vyskoušet je jestli ti to nebude škrtat vůbec ani při zatížení no záleží na tobě:papa:papa:papa

Odesláno

je to tezky no,zeptam se v servisech co si o tom myslej a pak se rozhodnu!!!ale jinak dik chlapi!!!

No myslím si že v servisech ti řeknou 195:papa

Odesláno

to my uz je predem jasny!!nutne potrebuju vedet prumer repraku origo soustavy v plate v 306

Bohužel autičko je doma v garáži,přivezl mě známej,Dneska to změřím a zítra ti to tu hodim:super

Jo a ty je chceš snad měnit ,a za jaké:papa:papa

Odesláno

no jak je v sekci audio hifi ten inzerat!!!

www.peugeot-club.com/forum/viewthread.php?tid=11765

jakej na ne mas nazor!!aby mi sli do plata??

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

to my uz je predem jasny!!nutne potrebuju vedet prumer repraku origo soustavy v plate v 306

já měl origo 16,5:papa

Cos tam hodil za značku a cena:papa

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Cos tam hodil za značku a cena:papa

hodil jsem tam Dragstery co jsem měl předtím v audině. platil jsem za ně zhruba 1200-1300,- a stačí až nad hlavu (když jsem je před kámošem ohulil, tak myslel, že mám v kufru tubu:D) akorát už to při velké hlasitosti nedává plato a nestíhaj origo repra vepředu (chtělo by to kompa dopředu), ale na cestovní hlasitost (a trochu vyšší) mi to stačí tak, jak to je...

Odesláno

no jak je v sekci audio hifi ten inzerat!!!

www.peugeot-club.com/forum/viewthread.php?tid=11765

jakej na ne mas nazor!!aby mi sli do plata??

no, vypadají slušně....pořádnej magnet:super

co máš za model? nevím jak je to třeba u starejch, já mám r.v. 2000 a tam bylo plato se 16kama a navíc udělaný tak, že při pohledu zvrchu není poznat, že tam nějaký repra vůbec jsou:super

Odesláno

mam 97 a jeste ten starsi model!!rekl bych ze to sou ty samy co jsou ve dverich!!!vsechny tri veci za 1500,to jde ne!!horsi je ze ty repra nemuzu najit nikde na netu,jako by neexistovali!!!

Odesláno

mam 97 a jeste ten starsi model!!rekl bych ze to sou ty samy co jsou ve dverich!!!vsechny tri veci za 1500,to jde ne!!horsi je ze ty repra nemuzu najit nikde na netu,jako by neexistovali!!!

nevím jestli ty starší náhodou neměli 13ky, ale kecal bych...fšak to není snad problém změřit ne?:aut

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

nevím jestli ty starší náhodou neměli 13ky, ale kecal bych...fšak to není snad problém změřit ne?:aut

jenze to je prace, jednodussi je se zeptat, ne?

vzdyt je to o tom vzit pravitko a klicky od auta a dojit si pred barak...

magnaty nebrat, Helix Blue je rozumna volba. Nema cenu setrit na nepravych mistech...

ad puvodni tema - blatniky mam povytazeny a lemy uriznuty a stejne mi levy zadni kolo na 205/40/17 drobet skrta o bok vzorku, kdyz nalozim plnej kufr coly a par beden vina. chybi tam cca 2-5 mm, tezko poznat :(

to ze 205 pneu sedi o neco lepe neplati vzdy a vsude, pouze na suchu! a taky zalezi na kvalite pneu, dezenu atd.

me osobne se jeste nepodarilo auto utrhnout na suchu ani na 205, ani na 195 (bez rucky, samozrejme).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...