mufli Odesláno 1. listopad 2017 Odesláno 1. listopad 2017 Mám nechat špatnou zadní nápravu opravit (přelisovat) nebo vyměnit za repasovanou? Dvě cenové nabídky na oba způsoby v Ústeckém kraji jsou podobné kolem 7000 Kč. Děkuji i za další poznatky. Mufli Citovat
mufli Odesláno 1. listopad 2017 Autor Odesláno 1. listopad 2017 Viděl jsem video repase, kde celou nápravu zrenovují. To u opravy také? Citovat
ozzy56 Odesláno 1. listopad 2017 Odesláno 1. listopad 2017 oprava přelisováním ložisek je vlastně repase...,problém je, že oba konce nápravnice (ta trubka) mohou být od ložisek vytlačené (oválné díry), a tím pádem se musí konce vysoustružit a převařit, což si v opravně naúčtují..., osobně bych šel do repasu, většinou u repasu a následném nahození nápravy do auta přetočí torzky na požadovanou hodnotu v ceně repasu... Citovat
mufli Odesláno 1. listopad 2017 Autor Odesláno 1. listopad 2017 Je mi to jasné až na to přetočení torzky na požadovanou hodnotu. Díky Citovat
ozzy56 Odesláno 2. listopad 2017 Odesláno 2. listopad 2017 kluk si nechal repasovat nápravu na 306Break tady u Ostravy (Chodura) a zadek byl podle něj moc nízko, takže po měsíci ježdění mu to zvedli tak, jak chtěl..., neplatil nic--bylo to v ceně repase... zvedá se to tak, že se obě torzní tyče přetočí o jeden (dva) zuby Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.