fifi Odesláno 1. říjen 2017 Odesláno 1. říjen 2017 (upraveno) Ahojte. Mám diag pp 2000, ktorú som v minulosti používal. Diagnostikoval som 407 asi pred rokom. Pred pol rokom som musel meniť HDD v notebooku, a teraz som potreboval robiť diag na aute opäť. Čiže som nanovo inštaloval PP-2000 (prirodzene na XP, mám v noťasi nainštalované oba oper systémy i w7) Vzhľadom na to, že som ju prvýkrát inštaloval pred pár rokmi, viem že som tam mal nejaké problémy, mám aj nejaké poznámky, a myslím, že sa mi ju podarilo aj aktivovať. Situácia je však taká, že keď ju spustím, nariadi pripojiť konektor a zapnúť zapaľovanie. Po splnení týchto bodov odkliknem, pekne načíta okno s typom auta a winkom (aj počuť nejaké cvakanie v aute a komunikáciu), keď potvrdím, vyhodí mi okno s inštrukciou, že mám pripojiť konektor (či kábel ) na C001, odkliknem, a začne môj problém. Vypíše mi, že mám vybrať počítač, ktorý chcem kontrolovať (alebo konfigurovať, už si nepamätám) Dám OK, a dá mi ponuku iba jeden riadok s voľbou s číslom 10. Kedysi mi vždy otvorilo klasické okno, že: celkový test, test jednotlivých počítačú atď. teraz iba jeden riadok s voľbou číslo 10. V mojom debilníčku z čias prvej inštalácie som ešte našiel nejaké poznámky, že som vyberal verziu Biosu...mám tam nejaké čísla. Nepamätám však, či je to dôležité, a kde som to zadával. Keď to zhrniem, neviem, či je porucha v aute, alebo mám zle, či neúplne nainštalovanú diagnostiku v notebooku. Ďakujem za rady. Upraveno 1. říjen 2017 uživatelem fifi Citovat
ceeeert Odesláno 4. listopad 2017 Odesláno 4. listopad 2017 Možná se s tímto nikdo ještě nesetkal. Osobně bych zkusil stáhnout nějakou jinou verzi instalačky, třeba z uložta. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.