Jakub 307 Odesláno 18. září 2017 Odesláno 18. září 2017 (upraveno) Zdravím , zjistil jsem že mám na motoru 2,0 HDI RHR pořád otevřené obě klapky sání ,auto ale normálně jezdí. Pro klid jsem sehnal tedy funkční kde je v otevřená pouze přes intercooler a druhá je zavřená ,ale s tím to auto netáhne, jako by jelo bez turba , když dám zpět tu otevřenou tak to za jede jak drak. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Upraveno 18. září 2017 uživatelem Jakub 307 Citovat
ferinko2 Odesláno 18. září 2017 Odesláno 18. září 2017 (upraveno) Upchatý,alebo deravý intercooler? Tak pritiahnuté za uši Chcelo by to cez diagnostiku pomerať požadovaný a skutočný tlak za intercoolerom pri starých a nových klapkách. Upraveno 18. září 2017 uživatelem ferinko2 Citovat
Jakub 307 Odesláno 18. září 2017 Autor Odesláno 18. září 2017 před 19 minutami, ferinko2 napsal: Upchatý,alebo deravý intercooler? Tak pritiahnuté za uši Chcelo by to cez diagnostiku pomerať požadovaný a skutočný tlak za intercoolerom pri starých a nových klapkách. Děravý určitě není, ucpaný nevím, to ještě prověřím, diagnostiku zatím nemám. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.