RpB Odesláno 20. leden 2006 Odesláno 20. leden 2006 Tak jsem včera udělal malinkatý průzkumek na netu, hledal jsem kombík a poměr cena - výkon. Takže milá Škoda nabízí opravdu 1,2 což je dost tragédie a příplatek za 1,4 je věru nekřes´tanský ( germáni sou barbaři, tak co se divím). Zabrousil jsem tedy k Pažoutu, a čekal co se vyklube z nabídky 206 za 269. K mému překvapení kombík 1,4 - ale po kliknutí na výbavu, naskočila jiná cena... Dotaz na zastoupení - ano,akční cena platí, ale kterou výbavu to má stejně nevím, navíc když budu platit keš, tak +10k, cena je na lízing, tzn. že jim to dám stejně . Je tu nějaký odborník co by mi řekl jak se to s tím pažoutem má? Hlavně mě zajímá výbava a coby člověk pracující v trochu jiném fochu a vědoucí co znamenají výrazy akční cena a akční model - o co je to očesaný oproti standartu ( zastoupení tvrdí, že o nic:myslim - no nevím...). Citovat
RpB Odesláno 23. leden 2006 Autor Odesláno 23. leden 2006 Jejdanánku, to to opravdu nikdo neví, nezkoumal ? Citovat
jarinek Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 Zajdi si k prodejci a uvidíš. Na ofic. stránkách je prd. Bratranec si teď kupuje 206 SW 1,4 (benzin) a má super cenu. Citovat
RpB Odesláno 23. leden 2006 Autor Odesláno 23. leden 2006 Původně zaslal: jarinek Zajdi si k prodejci a uvidíš. Na ofic. stránkách je prd. Bratranec si teď kupuje 206 SW 1,4 (benzin) a má super cenu. Prodejce mi neřekne, o co je to oholený, ten to potřebuje prodat, že jo. Citovat
jarinek Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 Prodejce mi neřekne, o co je to oholený, ten to potřebuje prodat, že jo. Když myslíš...... byl jsem tam a viděl jsem, slyšel jsem. Co můžeš říct ty ??? Citovat
RpB Odesláno 23. leden 2006 Autor Odesláno 23. leden 2006 No, chtěl jsem tam jít vyzbrojen informacemi, ale asi ne no:bojim... Citovat
piškotek Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Mrkni na www.peugeot.cz jsou tam ty samé ceníky co u všech koncesionářů.206 SW má v základu 2x airbag,servo,imobilizér,tonovaná skla,výškově stav. volant + sedadlo,nárazníky v barvě.......1.4 má 75Koní.Ta sleva na leasing je proto aby jsi byl motivován k nákupu na leasing protože všechny ty káry co je mají po autosalonech jim ty leasingovky financují.Není v tom žádný blaf.Konkurenční značky to dělají také.Pokud vážně uvažuješ o koupi nový 206ky neváhej teď je ta správná doba.Stačí říct a já ti ji seženu.Mám tam lidi na těch správných místech. Citovat
123ps Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Čau, pokud to nemáš daleko do Jablonce, zavolej nebo zajdi do MK Cars a chtěj pana Rázka, nebo pana Zárubu. Vše Ti ochotně vysvětlí a ukáže. Já jsem bral u nich káru v lednu, platil jsem cash a žádné navýšení oproti leasingu po mně nechtěli. Dostal jsem neuvěřitelnou slevu 175 000 oproti katalogové ceně. Ceny uváděné na netu ne vždy odpovídají skutečnosti, protože konkrétně tady prodají dost aut za rok a provádět nějakou aktualizaci cen jaksi není v lidských silách. Na netu byla cena 539 900 při financování přes leasingovku, při platbě v hotovosti myslím o nějakých 40 víc. Teď nevím přesně. A já jsem nakonec bral cash za 536 900,-. Samozřejmě jsou i jiní koncesionáři, kde se dá dobře nakoupit, ale také spousta jiných, kde se ti vysmějí, když se zeptáš, jestli se dá jít na takovou cenu. Chce to strávit týden na netu, poslat pár e-mailů, zavolat a dá se fakt dobře nakoupit. Takže neváhej a volej. Přeji š?astnou ruku při rozhodování. Čauky. Citovat
jarinek Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Původně zaslal: 123ps Čau, ....... Píšeš o Peugeot 206 SW ???? A za 536 900,-. To myslíš vážně nebo ses spletl ??????? Citovat
ALFWORKS Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Nikde nespominal 206 ... za tu cenu to vidim skor na dobre vybavenu 307 alebo horsiu 407 Citovat
El Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 206-ku za 536.900 Kč.za ty prach :bojimto asi i lítá a nebo jsi se zpletl. Citovat
El Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Akční cena (aktuální) Peugeot 407 sedan v nejlepší výbavě za 539.000 Kč. celkem se jedná o slevu 224.000 Kč.Peugeot 407 SW je za 569.000 Kč.(ceny platí při financování přes Peugeot leasing,při platbě v hotovosti nutno přičíst 50.000 Kč k mnou uvedeným cenám) Co na to říkáte?Když jsem to četl,tak jsem jen na sucho polkl:o:o:o:papa Citovat
123ps Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Samozřejmě jsem tou cenou myslel 307SW Pack 1,6HDi, kterou mám od ledna v garáži. Jen jsem tím chtěl demonstrovat, že ne vždy cena uváděná na netu, odpovídá ceně v autosalonu. Pochopili ? Citovat
jarinek Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: 123ps Samozřejmě jsem tou cenou myslel 307SW Pack 1,6HDi, kterou mám od ledna v garáži. Jen jsem tím chtěl demonstrovat, že ne vždy cena uváděná na netu, odpovídá ceně v autosalonu. Pochopili ? Jasně že pochopil, nejsu blbé, ale v nadpisu máš 206-tka. Tak se dalo usuzovat, že blouzníš. Příště se aspoň napiš o kterým modelu píšeš. Pochopil ???? Citovat
Hasicm Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: RpB Tak jsem včera udělal malinkatý průzkumek na netu, hledal jsem kombík a poměr cena - výkon. Takže milá Škoda nabízí opravdu 1,2 což je dost tragédie a příplatek za 1,4 je věru nekřes´tanský ( germáni sou barbaři, tak co se divím). Zabrousil jsem tedy k Pažoutu, a čekal co se vyklube z nabídky 206 za 269. K mému překvapení kombík 1,4 - ale po kliknutí na výbavu, naskočila jiná cena... Dotaz na zastoupení - ano,akční cena platí, ale kterou výbavu to má stejně nevím, navíc když budu platit keš, tak +10k, cena je na lízing, tzn. že jim to dám stejně . Je tu nějaký odborník co by mi řekl jak se to s tím pažoutem má? Hlavně mě zajímá výbava a coby člověk pracující v trochu jiném fochu a vědoucí co znamenají výrazy akční cena a akční model - o co je to očesaný oproti standartu ( zastoupení tvrdí, že o nic:myslim - no nevím...). Ahoj, odborník nejsem, ale kupoval jsem Peugeot 206 SW XS - LINE 1,4 HDi se slevou kolem 60 000,- Nové RV 2006 a bylo to přes firmu Automodul (www.automodul.com). Tam za mně všechno vyřídili, sjednali slevu atd. Část jsem financoval úvěrem, ten mi vyřídili taky, což neznamená, že si ho nemůžeš vyřídit sám. Byl jsem maximálně spokojený a za týden jsem dojížděl v novém autě .... Citovat
123ps Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 Čau draku, 206-ku mám v nadpisu, protože tady po ní byla sháňka, ale píšu o 307 ( viz. má osobní zkušenost ). Myslel jsem, že když si vemeš 536 000 a k tomu připočteš slevu 170 000, bude zřejmé, že se nejedná o 206. Ale neřešme to. Příště se vyjádřím lépe. A? ti to lítá bez nehod. Čau Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.