j.kuntos Odesláno 4. září 2017 Odesláno 4. září 2017 (upraveno) Pánové, trochu nadhledu :-) Peugeot pro mě skončil, protože GT v benzínu nedělají a rozhodně nebudu toto do auta tankovat. Nyní mám druhé GT a i když jsou občas nervy se servisem, je to super auto ale třetí tohoto modelu už nechci ;-) Co bude další nevím ale rozhodně benzín. V 2. 9. 2017 at 14:16, Přema napsal: Co je na tom tak absurdní? Naftu / ostřiky / olej atd. taky liješ do auta a není to absurdní ..... a jednou za 7000km aspoň u škody je uplně v poho Ano, ale vše má podstatnou funkci pro normální chod auta, močovina jen smrdí ;-) V 2. 9. 2017 at 21:19, Laďa napsal: Čemu se divíte? Má to Peugeot, tak u něj skončil. Ale že to mají i ostatní značky ho už nezajímá. Asi jsi mě nepochopil, a ani jsem toto nepsal. Nové GT se nedělá v benzínu a i jiná auta s tímto zázrakem jsou pro mě pasé. V 3. 9. 2017 at 8:51, klakson23 napsal: Tak to si budeš muset koupit kolo a jezdit na něm . Mají to dnes všechny nové auta Snad jen diesely, nebo mi něco uniklo? Upraveno 4. září 2017 uživatelem j.kuntos Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.