Jirhanka Odesláno 9. červenec 2017 Odesláno 9. červenec 2017 Zdravím. Mám problém s horkým vzduchem z ventilátoru. Mám 206 sw 1,6 benzín ( 112000km) r.v. 2006,s automatickou klimou. Když ji vypnu tlačítkem Of a mám nastavené mřížky kolečkem na vnější okruh tak mi proudí do auta přes ně opravdu horký vzduch, když jí zapnu do jakéhokoli jiného režimu tak to přejde. Nevíte někdo čím by to mohlo být a cca kolik si mám připravit na opravu? Citovat
enikybeniky Odesláno 9. červenec 2017 Odesláno 9. červenec 2017 Vítám dalšího Sokolováka v klubu. Pravda je, že v tohle počasí mě ještě nenapadlo automatickou klimu vypínat, ať si teplotu hezky reguluje sama... Dělá to i za jízdy nebo jenom když stojíš, když jsou teď ty horka? Protože si neumím moc představit, kde by se vzal chladný vzduch bez klimy za horka na místě... Citovat
Jirhanka Odesláno 9. červenec 2017 Autor Odesláno 9. červenec 2017 (upraveno) Děkuji za uvítání Jde o to, že když jedu jen kousek tak otevřu okýnka aby se napřed vyvětralo, v tu dobu ji vypnu. Děje se to za jízdy ale nevšimla jsem si že by se to dřív stalo, nefouká to, protože je vše vypnuté ale spíše proudí. S klimou nemám moc zkušeností, nikdy předtím jsem ji neměla. Upraveno 9. červenec 2017 uživatelem Jirhanka Překlep Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.