Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Mám problém s horkým vzduchem z ventilátoru. Mám 206 sw 1,6 benzín ( 112000km)  r.v. 2006,s automatickou klimou. Když ji vypnu tlačítkem Of a mám nastavené mřížky kolečkem na vnější okruh tak mi proudí do auta přes ně  opravdu horký vzduch, když jí zapnu do jakéhokoli jiného režimu tak to přejde. :myslim Nevíte někdo čím by to mohlo být a cca  kolik si mám připravit na opravu?:(

Odesláno

Vítám dalšího Sokolováka v klubu. :)

Pravda je, že v tohle počasí mě ještě nenapadlo automatickou klimu vypínat, ať si teplotu hezky reguluje sama... Dělá to i za jízdy nebo jenom když stojíš, když jsou teď ty horka? Protože si neumím moc představit, kde by se vzal chladný vzduch bez klimy za horka na místě... :myslim

Odesláno (upraveno)

Děkuji za uvítání :papaJde o to, že když jedu jen kousek tak otevřu okýnka aby se napřed vyvětralo, v tu dobu ji vypnu. Děje se to za jízdy ale nevšimla jsem si že by se to dřív stalo, nefouká to, protože je vše vypnuté ale spíše  proudí. S klimou nemám moc zkušeností, nikdy předtím jsem ji neměla.

Upraveno uživatelem Jirhanka
Překlep

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...