DeeDee Odesláno 7. červenec 2017 Odesláno 7. červenec 2017 Dobrý den, prosím o radu. Pořídil jsem si Peugeot 407 sw, rok výroby 2005, motor 2.0 HDI 100kw. Přestalo mi z ničeho nic svítit levé přední světlo- xenon. Startér světla je funkční a xenon také. Pojistky jsem kontroloval a měřil- jsou v pořádku a to i ty v motorovém prostoru. Nevíte čím by to mohlo být? Předem děkuji za odpověď. Citovat
jarokare Odesláno 8. červenec 2017 Odesláno 8. červenec 2017 (upraveno) Ahoj , zkus změřit , jestli ti jde proud do patice světla při zapnutí potkávaček , přehodit výbojku i se startérem z druhýho světla a jestli to nepomůže (a proud v patici bude) , tak může být v háji předřadník výbojky - je zespodu na světle Upraveno 8. červenec 2017 uživatelem jarokare Citovat
DeeDee Odesláno 9. červenec 2017 Autor Odesláno 9. červenec 2017 Děkuju za radu, dám vědět jak to dopadlo ☺️ Citovat
DeeDee Odesláno 31. červenec 2017 Autor Odesláno 31. červenec 2017 Tak je to nějaké čidlo zespodu na světle, v origo servisu prej 8 tisíc po slevě na staří vozidla.. Citovat
DeeDee Odesláno 31. červenec 2017 Autor Odesláno 31. červenec 2017 Jakože ten předřadník, co jsi psal. Citovat
jarokare Odesláno 31. červenec 2017 Odesláno 31. červenec 2017 Tak ho zkus vyndat a podle čísla ho sehnat na netu , myslím , že by se dal koupit levněji Citovat
DeeDee Odesláno 2. srpen 2017 Autor Odesláno 2. srpen 2017 Říkali že není druhovýroba, že je jen originál díl.. zkusím na to mrknout Myslíš že je dobrej nápad vzít to třeba z vrakáče? Citovat
jarokare Odesláno 2. srpen 2017 Odesláno 2. srpen 2017 Druhovýroba asi fakt nebude , ale ty předřadníky tolik neodcházely , takže vrakoviště bych se nebál Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.