cappo2 Odesláno 30. červen 2017 Odesláno 30. červen 2017 Čaute. Mám Peugeot 307 SW 2.0Hdi r.v.2003. V poslednej dobe sa mi z času na čas tratí výkon. Idem po dialnici 130 km/h ale mám nohu na podlahe, žiaden výkon. Tak idem určitý čas a odrazu auto vystrelí a šlape. Zvačša sa to prejavuje ked je horúce počasie. Diagnostika nič neodhalila. Predpokladám že turbo je ok. Poradte čo by to mohlo byt? Vdaka vopred Citovat
ferinko2 Odesláno 30. červen 2017 Odesláno 30. červen 2017 Zle urobená diagnostika!!! Denník závad? Prechodné závady? Citovat
straki007 Odesláno 30. červen 2017 Odesláno 30. červen 2017 Na diag tohle poznat moc extra nepujde pokud se do ni bude divat nekdo pouze na chyby. Chce to merit. A Ferko.......denik zavad je pouze v BSI a tam je pouze treba praskla zarovka.To mu moc hlavu nemotej. Citovat
ferinko2 Odesláno 1. červenec 2017 Odesláno 1. červenec 2017 (upraveno) Pri všetkej úcte straki007,chceš tým povedať,že v denníku závad nenájde prechodné závady motora? Tak ja mám asi nejak nadštandartný denník závad,keď v ňom mám zaznamenávané aj závady motora. To ,že je zle urobená diagnostika,som mal na mysli presne to čo ty....nemerané on line hodnoty. Upraveno 1. červenec 2017 uživatelem ferinko2 Citovat
straki007 Odesláno 1. červenec 2017 Odesláno 1. červenec 2017 No mas ale pouze komunikaci nebo neco podobne. V BSI se nezaznamenava u vsech aut (mozna tak euro V a vejs a to stejne neverim ,moc tomu) zavada treba tlaku turba. Citovat
ferinko2 Odesláno 3. červenec 2017 Odesláno 3. červenec 2017 (upraveno) Zo skúseností na mojom aute,som sa asi mylne domieval,že v každom inteligentnejšom aute sa v denníku závad,zaznamenávajú závady všetkých riadiacich jednotiek. Takže sa ospravedlňujem za zavádzanie. Prikladám screen denníka závad v BSI kde je uvedená závada napájania žhavičiek. Taktiež som tam mal prechodné závady tlaku turba,množstva vzduchu atd. A čo je zaujímavé u tejto verzie Lexie 500.23 ,je fakt,že vymazaním denníka závad sa vymažú závady vo všetkých RJ,vrátane ECU,bez toho,aby v ECU bol vyplnený km priebeh závady (servisná zóna) a mazanie závad zaznamenané!!! Upraveno 3. červenec 2017 uživatelem ferinko2 Citovat
cappo2 Odesláno 3. červenec 2017 Autor Odesláno 3. červenec 2017 Dakujem za informacie. Zájdem ešte raz na diagnostiku. Ale dajte tipy len tak orientačne čo by to mohlo spôsobovať? Citovat
ferinko2 Odesláno 3. červenec 2017 Odesláno 3. červenec 2017 Pravdepodobne čiste hypoteticky ovládanie turba. Ale straki007 je macher,asi bude mať aj iný názor. Diagnostiku treba urobiť za jazdy merať požadované a skutočné údaje s množstvom vzduchu,tlaku turba,dodávky paliva atd. Neviem či niektorý servis bude ochotný toto robiť. Citovat
cappo2 Odesláno 3. červenec 2017 Autor Odesláno 3. červenec 2017 Ved to. Niekedy sa chyba prejaví po x kilometrov a jak na potvoru nie vtedy keď treba. Citovat
straki007 Odesláno 3. červenec 2017 Odesláno 3. červenec 2017 Hmm. Zajimave Ferko. Mozna zalezi na verzi BSI nebo treba diag. Ted jsem delal tri auta diag a ani u jednoho to nebylo. To mne podrz.Nikdy mne to nenapadlo se divat do BSI jestli tam neni zavada z ECU A Cappo: kolik je u tebe x kilometru ? Citovat
cappo2 Odesláno 3. červenec 2017 Autor Odesláno 3. červenec 2017 No trebars teraz v stredu to urobilo po 50km ale trebars minule po 300km. Citovat
straki007 Odesláno 3. červenec 2017 Odesláno 3. červenec 2017 hmm. to je dulezite. Zbytek ti vysvetlim pres SZ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.