Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

layting je taky plnoprůchodovej bez jediné přepážky

stím zvukem je to zajímavé u mě je třeba větší hluk na sedadle spolujezdce jak u řidiče ajde to jako křížem auta

já teda budu zkoušet vytlumit ten kufr, tak uvidíme ;)

Odesláno

no to jsem si vsim ze tam neni jedina prepazka!!no a to ja bych zase rekl,ze mam vetsi hluk jak u spolujezdce a vzadu jsem teda jeste nesedel!!na ty fotky jsem tak zvedavej!!ja taky neco strcim do kufru,ale mrknu se strcit neco ven co nejbliz k tlumici!!

• O 2 měsíce později...
Odesláno

tak jsem ted o vejkendu zadelaval spoje tim tmelem(paradni vecicka) a zrovna jsem zkracoval vyfuk,porad mi vycuhoval vice nez jsem chtel,po zkraceni to ma ve vnitr jinej zvuk,sice ne tissi,ale jinej!!takze fakt zalezi na tom jak ten vyfuk usti ven!!!

Odesláno
Původně zaslal: Hadra

já si myslím, že to moc nepomůže. Já měl laďák v Rapidu a hlavně vzadu to bylo na zblbnoutí. Já ten výfuk měl zavěšenej na silenblocích, vycpanej zadek vatou, ale moc to nepomůže. Holt, každá sranda něco stojí....

Počkej, jak sranda ? Tyhle kondce dělaj akorát bordel, k ničemu jinýmu to neni. Ten na Rapidu mohl být alespoň trochu kvůli výkonu.

Odesláno
Původně zaslal: vector

Původně zaslal: Hadra

já si myslím, že to moc nepomůže. Já měl laďák v Rapidu a hlavně vzadu to bylo na zblbnoutí. Já ten výfuk měl zavěšenej na silenblocích, vycpanej zadek vatou, ale moc to nepomůže. Holt, každá sranda něco stojí....

Počkej, jak sranda ? Tyhle kondce dělaj akorát bordel, k ničemu jinýmu to neni. Ten na Rapidu mohl být alespoň trochu kvůli výkonu.

treba nekdo povazuje za srandu budit nebohe deti a starenky na sidlisti ve dve rano pretocenym motorem...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...