mk405 Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 Původně zaslal: P607Olda Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: P607Olda Kvůli komu teda vyrábíš větší hluk, když samotnému Ti vadí? Sousedi a kolemjdoucí by taky ocenili tišší provoz. Je to asi tak příjemné jako sbíječka pod oknem. Pokud chceš hlučné auto tak si ho vychutnej nejvíc sám. když ti pod oknem projede kamion tak to máš stejné a když někdo s reprákem tak ještě horší, to si nepomůžeš Můj příspěvek není o tom jestli mně to vadí (proti logice jakou uvádíš opravdu není slov) Jen nechápu pohnutky oni když jemu vadí hluk a ostatní jím zásobuje. [upravil dne 16.1.06 P607Olda] no ale on se snaží ztlumit hluk celkově ne jen do auta on ne každej si koupí vejfuk s tím že bude dělat kravál, já chtěl taky tichej ladák a mám taky uřvanej jde o to kdo ti jak poradí a co koupíš mě na tom lákalo to že vypadají o dost lépe a mají lepší zpracování Citovat
oni Odesláno 16. leden 2006 Autor Odesláno 16. leden 2006 uz nevim jak to napsat,me jen vadi ten hluk pri 150 a vice,takovou rychlost dosahnu jen dalnici!!a pokud vim tak na dalnici nikdo nebydli!!jinak ten hluk je hodne dost snesitelnej!!!a diky mk405 za zastani!! Citovat
P607Olda Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 Tak pri 150 je to v pohode... ;):papa Citovat
oni Odesláno 16. leden 2006 Autor Odesláno 16. leden 2006 co se tyce toho tesneni nemas nejake rady prosim!!! Citovat
P607Olda Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 Já v tomto poradit nedovedu, to se nezlob. Dělal jsem trochu na vývoji a tak si myslím že bych tam dal to co tam patří, protože konstruktér se dost nadřel na tom aby to seriové provedení bylo optimální z různých hledisek. S takovým názorem si holt tuning nepořídím... Citovat
oni Odesláno 16. leden 2006 Autor Odesláno 16. leden 2006 v tomto ohledu s tebou musim souhlasit a chapu to!!i kdyz si myslim ze v nekterych pripadech konstrukteri spise mysli na co nejlevnejsi vyrobu nez na to aby to bylo optimalni!!ale stejne i kdybych tam mel origo vyfuk tak ta priruba bude stejna,nejaky tesneni musi existovat!! Citovat
oni Odesláno 16. leden 2006 Autor Odesláno 16. leden 2006 no me se jednalo jen o ten hluk ve vyssich rychlostech,jinak to neni zadnej rvoun!! Citovat
AKCZ Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 Pokud ten hluk neni vybracema pak nechapu jak byste ho chteli ztisovat.. maximalne ho rozdelat a vycpat vatou a udelat prepazky atd. coz je nerealny.. no ne? Navic pokud kupuju ladeny vyfuk pak si zjistim od uzivatelu kteri ho vlastni jak \"hluci\" pripadne nekupuji ladak.. Dle meho nazoru je tahle debata neresitelna krom vymeny tlumice.. prip. namotovani stredoveho tlumice jestli existuje na 306ku (protoze ten original uprostred co tam je neni tlumic jako takovej..) PS: Co se tyce utesneni spoju tak snad klasickej tesnici tmel na vyfuky.. znacku si ted nevybavuju z hlavy.. Citovat
oni Odesláno 16. leden 2006 Autor Odesláno 16. leden 2006 ale kdyz reknu ze chci tesnici tmel tak budou vedet ne?? Citovat
AKCZ Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 Predpokladam ze ano.. byva to i v tube v mensim baleni Původně zaslal: oni ale kdyz reknu ze chci tesnici tmel tak budou vedet ne?? Citovat
oni Odesláno 16. leden 2006 Autor Odesláno 16. leden 2006 tam je problem ze ten spoj pracuje a veskery tesneni se mi potrhalo!!ten tmel by mohl vyjit!!! Citovat
Chip Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 teda tady se to rozjelo. jinak ten spoj mam taky zapatlanej nejakou sedivou pastou asi to je to samy co psal AKCZ zkusim zjistit nazev ale těsnící tmel by mel stacit. a drží to uz skoro rok predtim ,když to bylo kov na kov,se to povolovalo kazdych 20KM (to bylo strasny) a taky mi to řve při 150 ale mě to nevadí. ale myslim že nejlevnější pro Tebe budou špunty do uší:D:D:D:D Citovat
oni Odesláno 16. leden 2006 Autor Odesláno 16. leden 2006 to budes hodnej kdyz zjistis co je to zac!!a pak je to teda v pohode jo??a kor ted v zime,hodnekrat zadrhnu podvozkem o snih tak verim,ze tu vatu co jsem tam mel tak je v ......!!! Citovat
P607Olda Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 Na plochu kufru a pod zadni sedacky: - gumovy koberec jak se pouziva pred rozvadece - tloustka asi 5 mm - na to izolace napr. obyc. koberec, nebo nejaka vatova izolace (Orsil? ale ne skelnou vatu - brrr) - na to zase gumovy koberec Vetsi ucinek by to melo kdyz kraje budou mirne zvednuty na bocni steny Dotaz: neporozumel jsem jake tesneni spoje tmelem hledas? Citovat
oni Odesláno 16. leden 2006 Autor Odesláno 16. leden 2006 hele tak moc dik,urco s tim neco udelam!!!jenze to uz je vrstev?aby zadni sedacky dobre drzeli!!!no ptal jsem se na nejaky tesneni na spoj mezi tlumic a stredni dil a kluci mluvej o nejakym tmelu!!! Citovat
oni Odesláno 16. leden 2006 Autor Odesláno 16. leden 2006 nevis jak se to presne menuje???dik moc!! Citovat
P607Olda Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 Guma ktera se podle normy dava pred elektrorozvadece, takova prouzkovana, nebo\"penizkova\" je tezka a mekka. Prave stridani tech vrstev, tedy 2 x tlumici guma a mezi tim nejaka vzduchova vrstva, napr. koberec Jekor nebo Kovral, tedy asi 5 mm tlusty. Kdyby se to tam v miste pod zadnimi operadly neveslo, tak vynech nekterou dolni vrstvu, napr. koberec. Na spojeni stredniho a zadniho dilu je origo nejaka objimka. Musi to drzet bez vykyvu. Prinejhorsim zbodovat - svarit. Pri vymene to pak odbrousis. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.