Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Čaute,

pridávam moju skúsenosť s demontážou obloženia dverí na Peugeot 407 coupe. Konkrétne som chcel vymeniť hliníkové lišty dverí a pozrieť sa na zámok dverí kedže auto neviem otvoriť kľúčom. (žiaľ ten zámok som zatiaľ ešte nevyriešil)

NÁVOD:

20170617_172547.jpg

Krok č.1

Ako prvé je nutné z kľučky dverí odstrániť krytku. Postačuje na to tenký šrubovák. Ďalším krokom je odšrubovanie dvoch skrutiek.

PS: pri vyberaní obloženia dverí nie je potrebné vyberať celú kľučku. Stačí iba odšrúbovať dva šrúby. 

20170617_172234.jpg

Krok č.2

Vybrať a odpojiť mechanizmus elektrického otvárania dverí (plastové ovládacie prvky) a ostvetlenia dverí. Pre odpojenia kábla musíte vyklopiť poistku nahor pre uvoľnenie konektor.

(stačí na to tenký šrubovák)

20170617_173345.jpg

Krok č.3

Uvoľnovanie obloženia dverí. Po odšrúbovaní dvoch skrutiek dvere držia na klipsách. Obloženie stačí iba ťahať. Je dobré začať od vrchnej časti dverí a predtým si stiahnuť okno.

aby sa s tým ľahšie manipulovalo. Na uvolnenie zvyšných klíps som použil hrubý srubovák ktorým som pohyboval po celom obvode vnútorného obloženia čím som obloženie uvolnil. 

20170617_170938.jpg20170617_170940.jpg

20170617_173649.jpg

20170617_170701.jpg

20170617_170725.jpg

PS: ak sa chystáte niekedy meniť hliníkové okrasné lišty musíte dať celé obloženie dverí dole pretože je pri kľučke z druhej strany prišrubované 4 skrutkami. 

20170617_170717.jpg

Ako ďalší za chystám dať dole predný nárazník. Hádam sa mi podarí vytvoriť podobný postup ako je tento. 

Upraveno uživatelem Igor010
Odesláno

:super jen tak dál, tyhle návody jsou super věc, kor je-li to s fotodokumentací

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...