Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosim o radu

Nasel jsem vozidlo,peugeot 205,udaj uvedeni do provozu 6/88,z prilozenych foto je ale videt ze ma novejsi spusob razeni,tzv.zpatecka proti 5 stupni.co si o tom myslite,Informace z TP jsem nezjistoval.Rekl bych ze asi byla menena prevodovka,nebo je to prestavba.:myslim

Odesláno
Původně zaslal: BobyD

mam model 87 a je tam 5q normalne naproti zpatecce

není modej jako model;) některý octávky ted maj taky 6tikvalty a některý ne:papa
Odesláno

gogogo podletoho co píšeš si to auto fyzicky neviděl tudíž se domnívám žes to viděl na hlavici řadicí páky a ta jde velmi lehce vyměnit.

jinak 4qalt to musi bejt hrozny, když mě u mýho chrochty schází 6

jo a u takhle starejch aut je podle me je někdy lepší když jeto přestavba nebo spravovaný (pokud se to neodbyde a nesfušuje) aspoň u mě to tak bývá

Odesláno

spatne jsem specifikoval otazku

na obrazku je videt cela radici paka,ale chybi ji posuvnej trmen pro razeni zpatecky na misto prvniho rychlostniho stupne,coz by tomuto roku vyroby melo odpovidat,ale nejsem si jisty zdaly i u teto verze,na botku videt neni a sni mas pravdu

jeto 1.4 xs 55 kw 6/88,tyhle verze by mneli byt 5kv

jinak dik

Odesláno
Původně zaslal: gogogo

jeto 1.4 xs 55 kw 6/88,tyhle verze by mneli byt 5kv

jinak dik

Já se přimlouvám za ten 5kvalt....55kw je druhel jenvyšší výkon u 1,4motoru a zatím jsem ho 4kvalt ještě neviděl.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...