skopous Odesláno 11. červen 2017 Odesláno 11. červen 2017 Zdravím uživatelé této značky a tohoto modelu. Jaké máte zkušenosti s motorem 1,6 Hdi ve verzi kombi ? Citovat
skopous Odesláno 12. červen 2017 Autor Odesláno 12. červen 2017 Nebo tady nikdo tento model nevlastní ? Citovat
loque Odesláno 12. červen 2017 Odesláno 12. červen 2017 To neviem, 508 s 1,6HDi tu určite zopár ludí má. Ja môžem referovať iba o C4 Picasso (krátke) r.2016, takže tam to je myslím 87kW a to auto je s tým motorom celkom svižné, kolega to má s automatickou prevodovkou a na normálne jazdenie to je super. Samozrejme udávaná spotreba 3,8l/100 je fikcia, ale inak OK. Spoľahlivosť po roku asi ťažko hodnotiť, to sa ukáže až časom. Ak sa jedná o starší typ motorizácie, tak tam neviem, dosť sa písalo o problémoch s karbonizáciou a tak, ale všetko je to individuálne. Citovat
stranom Odesláno 12. červen 2017 Odesláno 12. červen 2017 Jasne, ja ho mam. Momentalne riesim zrovna spojku. Inak zatial po dvoch rokoch bez problemov. Mal som nejake pocukavanie, ale prestalo. ked som to prehnal vzdy po dialnici. ale to pripisujem regeneracii FAP. Spotreba na dialnici si popapka, ale na okreskach do 4-5 litrov. Vykonovo by to chcelo viac, ale to je od cloveka. ja som presadol z 1,9 TDi a chybaju mi tam koniky, ale moze to byt aj pocit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.