Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To neviem, 508 s 1,6HDi tu určite zopár ludí má. Ja môžem referovať iba o C4 Picasso (krátke) r.2016, takže tam to je myslím 87kW a to auto je s tým motorom celkom svižné, kolega to má s automatickou prevodovkou a na normálne jazdenie to je super. Samozrejme udávaná spotreba 3,8l/100 je fikcia, ale inak OK. Spoľahlivosť po roku asi ťažko hodnotiť, to sa ukáže až časom. Ak sa jedná o starší typ motorizácie, tak tam neviem, dosť sa písalo o problémoch s karbonizáciou a tak, ale všetko je to individuálne.

Odesláno

Jasne, ja ho mam. Momentalne riesim zrovna spojku. Inak zatial po dvoch rokoch bez problemov. Mal som nejake pocukavanie, ale prestalo. ked som to prehnal vzdy po dialnici. ale to pripisujem regeneracii FAP. Spotreba na dialnici si popapka, ale na okreskach do 4-5 litrov. Vykonovo by to chcelo viac, ale to je od cloveka. ja som presadol z 1,9 TDi a chybaju mi tam koniky, ale moze to byt aj pocit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...