KoudaK Odesláno 26. květen 2017 Odesláno 26. květen 2017 Ahoj. Mám dva soukromé a jeden firemní e-mail u seznamu. V aplikaci seznam.cz v nastavení jsem si zaškrtnul aby mě to upozornilo když mi na jeden z těch tří mailů přijde mail. Domníval jsem se,že to bude něco třeba jako SMS nebo zpráva na fb ale nic se neděje,jen když vlezu do mailu tak telefon zavibruje a hodí hlášku: máte nový mail. Je na to něco nebo je na to nějaká jiná aplikace? Prostě chci aby i při zamčeným telefonu mi to oznámilo, že mi přišel mail. Díky.. Citovat
brixtr Odesláno 26. květen 2017 Odesláno 26. květen 2017 mě to takhle hlásí normálně jen jsem to musel povolit v nastavení mobilu. Citovat
dagustino Odesláno 26. květen 2017 Odesláno 26. květen 2017 (upraveno) Máš asi android že? nastavení > apps > seznam > zaškrtneš políčko notifikací. Mě to na WP funguje normálně. Upraveno 26. květen 2017 uživatelem dagustino Citovat
KoudaK Odesláno 27. květen 2017 Autor Odesláno 27. květen 2017 Považovat za prioritní bylo vypnuté. Je to ono.. Nic jiného tam už tak jako není.. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. květen 2017 Odesláno 27. květen 2017 Když na nic nepřijdeš tak si přímo v mailu nastav SMS notifikaci na telefon a je vyřešeno. Ale je to jen taková berlička Citovat
KoudaK Odesláno 27. květen 2017 Autor Odesláno 27. květen 2017 No to tam nikde nemůžu najít... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. květen 2017 Odesláno 27. květen 2017 v mailu hledej, když se přihlásíš v prohlížeči Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. květen 2017 Odesláno 27. květen 2017 Tak sem si to nainstaloval, uvidime Tak hele, běž do NAstavení systemu, Účty, vyber EMAIL.CZ a nastav si synchronizaci Ještě pak v nastavení učtu v aplikaci a tam nastavení synchronizace, nastav si jak často chceš synchronizovat, je tam nastaveno 10 minut, ja bych dal i 5 minut, ale zase aby to nežralo baterku, vyzkoušej a uvidiš Citovat
KoudaK Odesláno 27. květen 2017 Autor Odesláno 27. květen 2017 Furt nic... Se hold budu muset stavit na kafe.. Citovat
vendelinek Odesláno 27. květen 2017 Odesláno 27. květen 2017 Přesně jak píše Radek mám účet na seznamu i na centrumu uz léta páně a chodí mi upozornění na příchozí emaily Odesláno z Samsung J 5 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. květen 2017 Odesláno 28. květen 2017 před 12 hodinami, KoudaK napsal: Furt nic... Se hold budu muset stavit na kafe.. Tak pojď pojď. Citovat
KoudaK Odesláno 30. květen 2017 Autor Odesláno 30. květen 2017 Neboj. Asi během příštího týdne.. Předem zavolám..:) . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.