Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny, mám problém volant mi jakoby drhnul, penilo to a nakonec mi začal téct olej z manzet na řízení.. Vyměnil jsem řízení za repas a odvzdusnil a přesto volant stále drhne.. Olej mám na max, nepeni nikde neteče a nemizi ani na řízení.. Má smysl rozebírat servo? Nebo rovnou vyměnit? Nevíte někdo co s tím..? Nebylo to zrovna nejlevnější to řízení a nepočítám ten čas a práci.. 

Odesláno

Tak bude asi problém jinde než v řízení, ne? Píšeš, že jsi dal jiné - repasované a druhnutí tam pořád je. Tak buďto volantový sloupek a nebo uložení tlumičů. Jak jsou na tom u tebe tlumiče a jejich uložení - měnil jsi je?

Odesláno

Servo je bolest asi všech 407 je toho tady o tom napsáno už hodně stačí pohledat. Nechat repasovat servo by bylo určitě řešením ale dosti nákladným a taky je tady objevila rada která někomu zabírá a to udržovat hladinu kapaliny v servu 2cm nad ryskou. pak to zkus odvzdušnit tak že budeš volantem točit sem a tam až na doraz a chvíli podrž v dorazu jo a dělej to za studena...

Odesláno (upraveno)

Tlumiče jsem zatím neměnil i když už nejsou asi nejnovejsi.. Ale v peugeotu na geometrii říkal jen že je jeden zadní vytekly.. Myslel jsem že na to nemá vliv horní uložení, když se točí jen dole tehlice.. A na nich na obou stranách sem měnil spodní packy a horní čepy.. Jinak na autě mám 349 najeto 2004 rok už něco zažila 

Upraveno uživatelem Jakub407max

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...