Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Taky jste se naštvaly někdy u stojanu?

Recommended Posts

Odesláno

No ještě, že se mi to nestává. Ale mohlo by to být dobrá show přijet na benzinku a začít tam tancovat a stříkat z hadicí. Myslim, že by čuměli. :D

Odesláno

:D

Tak tohle se mi ještě nestalo. Ale když jsem si koupila žárovku a šla si ji měnit, tak se pumpaři taky šli kouknout, jak mi to jde. Já u ucha mobil, ve kterém mi Honzi dával instrukce, hrabala jsem pod kapotou, ale mise byla úspěšná - nejenže auto jelo, ale i žárovka fakt svítila :D :D :D

Jo a pak na mě ještě blbě koukali, když jsem jela o víkendu fotit tu \"mikulášskou\" čertici, de facto jsem byla oblečená už z domova, i nalíčená, paruka, všechno...jenom rohy jsem neměla. To taky čučeli, co jim to tam tankuje za kumulu :D :D :D

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:D

Tak tohle se mi ještě nestalo. Ale když jsem si koupila žárovku a šla si ji měnit, tak se pumpaři taky šli kouknout, jak mi to jde. Já u ucha mobil, ve kterém mi Honzi dával instrukce, hrabala jsem pod kapotou, ale mise byla úspěšná - nejenže auto jelo, ale i žárovka fakt svítila :D :D :D

Jo a pak na mě ještě blbě koukali, když jsem jela o víkendu fotit tu \"mikulášskou\" čertici, de facto jsem byla oblečená už z domova, i nalíčená, paruka, všechno...jenom rohy jsem neměla. To taky čučeli, co jim to tam tankuje za kumulu :D :D :D

Leni ses sikulka kdyz si to zvladla vymenit tu zarovku...:super jo a vidim ze delas pumparum radost kdyz tam tankujes i takhle oblecena..:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...