uulik Odesláno 13. leden 2006 Odesláno 13. leden 2006 Tak tohle mě taky někdy vytočí ale ne tak jak toho maníka ve videu. http://www.super.cz/index.py?act=vtipky&fun_ID=1661 Citovat
Petr 406 red Odesláno 13. leden 2006 Odesláno 13. leden 2006 To je takový klidný člověk jen tak ho nic nerozhodí :D:D Jinak super Citovat
Trundik Odesláno 14. leden 2006 Odesláno 14. leden 2006 Já se občas taky dost n.s.r.u. ale takhle bych se asi nevytočil. Citovat
Marda106 Odesláno 14. leden 2006 Odesláno 14. leden 2006 Pekny video a borec docela klidas:super Citovat
Guest DD Odesláno 14. leden 2006 Odesláno 14. leden 2006 Heheh .. stava se mi taky, ale zvladam to lip Citovat
Dundee Odesláno 15. leden 2006 Odesláno 15. leden 2006 Jo tak takhle vytočenej jsem ještě nebyl a ani bych nechtěl... Citovat
Tazman Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 No ještě, že se mi to nestává. Ale mohlo by to být dobrá show přijet na benzinku a začít tam tancovat a stříkat z hadicí. Myslim, že by čuměli. Citovat
chuck11 Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 No ale zrovna vedle něho bych nechtěl stát se svým kocourem,když začne kolem sebe střikat:D:D:D Citovat
Netopýrka Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 Tak tohle se mi ještě nestalo. Ale když jsem si koupila žárovku a šla si ji měnit, tak se pumpaři taky šli kouknout, jak mi to jde. Já u ucha mobil, ve kterém mi Honzi dával instrukce, hrabala jsem pod kapotou, ale mise byla úspěšná - nejenže auto jelo, ale i žárovka fakt svítila :D Jo a pak na mě ještě blbě koukali, když jsem jela o víkendu fotit tu \"mikulášskou\" čertici, de facto jsem byla oblečená už z domova, i nalíčená, paruka, všechno...jenom rohy jsem neměla. To taky čučeli, co jim to tam tankuje za kumulu :D Citovat
Bohouš Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 Nejlepší je ten závěrečnej smích.......:D:D Citovat
Marda106 Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 Původně zaslal: Netopýrka Tak tohle se mi ještě nestalo. Ale když jsem si koupila žárovku a šla si ji měnit, tak se pumpaři taky šli kouknout, jak mi to jde. Já u ucha mobil, ve kterém mi Honzi dával instrukce, hrabala jsem pod kapotou, ale mise byla úspěšná - nejenže auto jelo, ale i žárovka fakt svítila :D Jo a pak na mě ještě blbě koukali, když jsem jela o víkendu fotit tu \"mikulášskou\" čertici, de facto jsem byla oblečená už z domova, i nalíčená, paruka, všechno...jenom rohy jsem neměla. To taky čučeli, co jim to tam tankuje za kumulu :D Leni ses sikulka kdyz si to zvladla vymenit tu zarovku... jo a vidim ze delas pumparum radost kdyz tam tankujes i takhle oblecena.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.