Lukáš 8 Odesláno 4. květen 2017 Odesláno 4. květen 2017 Dobrý den, potřeboval bych pomoct,auto netáhne (nemá výkon),tak jsem šel podle rad na fóru, a našel jsem tu to podtlakovou hadičku, a nevim kam patří, nikde jsem nic nenašel nemáte prosím vás někdo nějaké schéma, je to peugeot 407 2.0 hdi RHR. Moc děkuju za odpovědi. Citovat
Lukáš 8 Odesláno 4. květen 2017 Autor Odesláno 4. květen 2017 Nebo aspoň fotku, jak to máte vy zapojené děkuju Citovat
jarokare Odesláno 4. květen 2017 Odesláno 4. květen 2017 (upraveno) Je zapojená hned nad tou druhou hadičkou , je tam zásobník podtlaku , vezmi si zrcátko a koukni pod ten oblouk chrániče kabelu a bude ti to jasný . Na tý trubičce by měly být ještě asi 3 cm hadičky , asi zpuchřela a rozpadla se . Hlavně bacha , ať ti při manipulaci s tou trubičkou nepraskne ta rozdvojka , je křehká Upraveno 4. květen 2017 uživatelem jarokare Citovat
Lukáš 8 Odesláno 4. květen 2017 Autor Odesláno 4. květen 2017 Moc děkuju, zítra na to kouknu ☺ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.