brabcak Odesláno 1. květen 2017 Odesláno 1. květen 2017 (upraveno) Ahoj všem Peugeotˇákům! Mám 407 2.0HDI RHR. Povedla se mi jedna opravdu šikovná věc. Měl jsem asi zavzdušněný posilovač, při otočení doleva občas řízení škublo a šlo dobře až po nějaké chvilce. Vygooglil jsem si postup na odvzdušnění tady na fóru (byť se týkal 405). Vypnout auto, nechat stoupnout kapalinu, dolít pokud je potřeba, bez nastartovaného auta otáčet koly a dolívat ve středové poloze kapalinu, dokud nepřestala klesat při návratu zase do středové polohy. Pak jsem nastartoval motor a servo hned začalo škrkat - tedy asi nasávat vzduch? Tak jsem nechal kola ve středové poloze a dolíval olej. Zmizelo ho tam neskutečně moc, vylil jsem tam skoro 3/4 litru a pořád ta hladina neseděla. Volant šel zcela těžce, vůbec jakoby posilovač nefungoval. Vypnul jsem motor a v tu chvíli všechen ten olej vytekl z nádržky ven. Pěnu jsem odstranil, nechal jsem to přes noc být a když jsem teď ráno přišel, nádržka byla po okraj plná (večer prázdná). Nastartoval jsem, doleva volantem otočím v pohodě, doprava od středové polohy začne od levého předního kola odněkud stříkat ta kapalina z posilovače? Pokud to není totálně KO, potřeboval bych návod, jak to přesně ovzdušnit. Má se odvzdušňovat při nastartovaném posilovači? Je normální škrkání z hrdla? Dolévat se to má při vypnutém motoru a kolech ve středové poloze? Včera večer jsem zjistil, že při zatočení koly doprava kapalina v nádržce stoupala, doleva klesala. To je normální chování? Upraveno 1. květen 2017 uživatelem brabcak Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.