Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Poslední dobou mě vcelku vytáčí jedna závada.

Například dneska: v klidu jedu za za traktorem na 2jku a zničeho nic se mi ztratí výkon. I když totálně sešlápnu plyn tak to okamžitě zpomaluje.. Sešlápnu spojku (rychlost nechám) pustím spojku a jede to v klidu dál. V tu samou chvíli to vyhodí hlášku Braking fault a u budíků se rozsvítí červené STOP a vykřičník v závorce. možná že je to náhoda ale udělá to co jsem si všiml pokaždé když se oteplí..

Brzdy jsou ještě v pohodě a čidlo opotřebení destiček na obou stranách je ustřihnuté a zaizolované. Byl jsem s tím na dia(diagbox). Vyhodilo mi to sdružený přístroj  a klimatizaci.

Něco jsem tu pročítal že to může dělat i baterka ale ta je vcelku nová (rok stará) a auto startuje jako za mlada.Hlášku to vyhodí jak se mu zlíbí. 14 dní nic a pak 4x za hodinu. Neví někdo čím by to mohlo být?

Citroen c5 2,0HDI 80kw RHZ 

Upraveno uživatelem brixtr
Odesláno

doplnil jsem brzdovou kapalinu( cca 2 deci) a vypadá to že už to je v pohodě. nwm jak je to možné že by to mělo vliv na výkon ale prozatím to nedělá

Odesláno

hele ani ne.. neřikam že tam toho bylo dost ale ještě jsem viděl :D

ale zapomněl jsem dopsat že jsem si všiml že bylo prasklé víčko nádobky na brzdovku tak jsem ho vyměnil taky..

Odesláno

naprostý souhlas.. když jsem odvzdušnoval brzdy( rok zpátky) tak jsem pak po startu nestíhal číst upozornění.. handbreak, abs, braking, antipopulation , no prostě snad všechny fault co jsou :D

mám pocit že tam bylo i ESP ae to já nemam :D 

no snad to už bude v pohodě. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...