Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidi tak se mi u auta rozblikala kontrolka motoru a rozsvítil trojúhelník u a diagnostika vyhodila výše uvedené chyby.... při cestě do servisu bez resetu chyby zmizely. Jedu ze servisu a po cca 2 km to same... vzal jsem ho na dálnici a po cca 10km zase bez signalizace vse zmizelo... v servisu obvyklé strašení...jako napr jo pane to mi nevíme, auto tu musíte nechat x dni a cenu taky nevíme atd...

muze mi někdo s tímhle poradit prosim? Vsem předem moc dekuju

Odesláno (upraveno)

Vitaj v klube.

Myslím , že presnejšej odpovede sa dočkáš,ak uvedieš o aký motor ja jedná,u rôznych RJ,môže číslo chyby označovať inú závadu.

0420 ......... FAP filter? Katylyzátor? Catalyst System Efficiency Below Threshold (Bank 1)
Bosch ME746 - Front pre-catalyser. Ageing. (Front bank on PSA V6)
MM48P - Catalytic converter ageing.
EDC16C3/34 - Particle filter. PEF overloaded.

1351......žhavenie? (U diesla)

1434.....Teplota chladiacej kvapaliny?

Teda dedukcia.....FAP filter,alebo katalyzátor.???????

Posledné dve chyby ti nehodia motor do núdzového režimu.

P.S. Nájdi si servis čo vie robiť s diagnostikou!!!

Upraveno uživatelem ferinko2
Odesláno

No jak jsem psal... pry to muze byt kontakt, čerpadlo, elektronika.... a je to na dlouho zjistit co z toho... nejak jsem neměl náladu se tam s nim bavit tak jsem jel pryc... jen nechápu ze se ty závady po kousku jízdy samy odstraní.... kdyby kontrolky blikaly porad ale po chvilce to zhasne a jedu dal jako by nic...

Odesláno (upraveno)

Takže drobná oprava u položky 1434

1351 - žhavenie

1434 - aditivácia nafty (čerpadlo,kabeláž)

0420 - Katalyzátor

Upraveno uživatelem ferinko2
  • O 2 roky později...
Odesláno

Zdravím ľudia,

práve to riešim , takže 1434 - aditivácia nafty (čerpadlo,kabeláž)  tejto veci ?  9800390280,  fuel aditive dose tank ? 

• O 2 roky později...
Odesláno

Ahoj všem, řeším 4007 2,2 4HN. Chyba 1434. čerpadlo bylo mrtvé. Dal jsem nové ale chyba nejde smazat ani rozjet čerpadlo přes akční členy. neměl by někdo schéma, kam jde vedení z čerpadla aditivace? Předen děkuji.image.thumb.png.aaf68c6406da9a0537cf8843a654e69b.png

Odesláno (upraveno)

Takže problém vyřešen. Oxidace vodiče cca 50cm od připojení k čerpadlu. napětí sice naměřeno, ale proud pravděpodobně nepřenesl. Z důvodu absence schémat jsem šel odzadu a ejhle :)

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...