Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Odpoved s jedneho p servisu je Cena sa obvykle pohybuje cca 130€ za aditívum, okolo 30€ za prácu / bez diagnostiky 43€

mate niekto tip kde to bude menej?

Odesláno

ked budem na svk tak prefotim fakturu..ale nevosli tam ani dva litre..a v origo servise stoji liter okolo 90 eur..a diagnostiku potrebujes uz pri naplnani..viackrát len upozorni..ale ked zacne svietit servis mas cca 2000 km dojazd..tak mi vraveli v servise

Odesláno (upraveno)

Já mám nádobku jenom na 1.3 litrů, doplnily mi 1 litr plus práce, diagnostika a kontrola filtru 3490 Kč (138 eur) 

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno (upraveno)

ide tam 1.5l aspon do môjho typu auta 133kw diesel ale mudrejsie bude tvrdenie ked pozriem do faktury

Upraveno uživatelem rado1
Odesláno

Loque ja som volal do Nr a Tt cena 180 a 200.Ochota nula bodov dovolat sa tam aj tam skoro nemozne pol dna som obtelefonovaval.Na koniec idem do Pe.Nz ma nenapadlo ...

Odesláno

Tak neviem, so servisom v NR zatial nemám žiadne skúsenosti, ale riešim tam kúpu nového auta. Tam je prístup zatiaľ skvelý,ak budú so servisom neochotní, tak tam servisovať nebudem. Servis v NZ prístup aj ochota celkom OK, nemožem sa sťažovať, zase predajňa je na tom horšie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...