black7 Odesláno 9. březen 2017 Odesláno 9. březen 2017 Nazdar Chlapi, som dost laik v tomto preto sa radsej pytam. Ma ta hadicka takto byt ? myslim ta hadicka, preco je takto zalomena ? a ako som zistil, koniec je len vyvedeny dole a nikam to nieje pripojene, auto mam kratko este sa s nim zoznamujem. Poradte preco to je takto ? Je to OK ? Vyzera to ako keby to bolo naschval ... Citovat
Judes Odesláno 9. březen 2017 Odesláno 9. březen 2017 (upraveno) Predpokladám že máš motor 1.6 hdi, mala by to byť odkalovacia hadička palivového filtra. Na 2.0 hdi je to takto (ftené pri výmene filtra), na označenom mieste je nasadená na vypúšťací ventil. Slúži na vypustenie obsahu filtra prípadne po prehodení na horný ventil, odvzdušnenie. Upraveno 9. březen 2017 uživatelem Judes Citovat
black7 Odesláno 9. březen 2017 Autor Odesláno 9. březen 2017 ano mam motor 1,6 hdi, takze ju mam aspon vyrovnat ? ale nevidel som dole nic aby niekam sla len tak je spustena proste dole, niekto mi aj pisal ze sluzi na odvodnenie filtra paliva a ze nieje nikam pripojena Citovat
Judes Odesláno 9. březen 2017 Odesláno 9. březen 2017 Je tam volne, lepšie povedané prichytená v objímkach aby tam len tak neplantala a koniec nie je nikde pripojený. To či ju vyrovnáš alebo necháš ohnutú nemá na nič vplyv až pokiaľ nebudeš chcieť odkaliť (vypustiť) obsah filtra. Citovat
black7 Odesláno 9. březen 2017 Autor Odesláno 9. březen 2017 OK, dakujem za odpoved. Ja som len myslel ci to nieje nieco ine (nieco podstatnejsie) a ze je to naschval takto kvoli niecomu. ale ked je to takto tak uz som kludny. dik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.