Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pak by to chtelo vin auta co to ma a najdem primo schema odkud kam to vede. Takhle naslepo to nenajdem. Zkusim pohledat v sz. Kdysi jsem to chtel taky tak mam od honzaz schemata, snad nekde.jdu hledat.

Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)

Kdyby tazatel dodržoval pravidla našeho fóra, zvolil výstižný nadpis a v prvním příspěvku uvedl konkrétně a podrobněji o co mu jde, mohlo se ušetřit spoustu zbytečných příspěvků!

Hlavně dodržovat pravidlo č.3 http://www.peugeot-club.com/index.php?/guidelines/#forum3

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno

zakladatel jasne napisal co chce :) chcem vediet poziciu tej RJ kde v motorovej casti sa nachadza :) ine som tu riesit nechcel , ano riesim natacanie zatačky :) mam svela H7 H7 H1 co su original svetla na toto :)

Odesláno

Musi to byt nekde u lampy, neni jasne jesli leva ci prava, ve schematech to nikde napsane neni, leda jit po kabelech. Treba ti to pomuze.

add12c18af4f9002063aa6162a65204d.jpgb9e420da9f74b501395223f53cd62fc2.jpgb29651fc2eed5b4de1f1626c0a456205.jpg6ed65b176b91815bb3058684b7d40f28.jpg1b1ff279fc87a6c8d72ee526fb305ad8.jpg

Odesláno z mého E6653 pomocí Tapatalk

Odesláno

Nasel jsem i schema ale chybi tu ten zasadni pin. Pouzil jsem vin z bejvalky, abych nasel i prisvit potrebuji vin z auta co to ma, nejlip najit na tipcarsu nejake auto co to ma a ma tam uveden i vin. Pak mi to schemata ukazou.

91dfc2480a2b2ae43cbd8c02bda5f725.jpg

Odesláno z mého E6653 pomocí Tapatalk

Odesláno

Driv sem to prodal nez doresil :)

No zjistit to jde podle vinu, na mem vinu vidis ze to tam nemam.

Jinak by byla osmicka zaplnena a nekam by vedla, pak bych i presne vedel kde ta rj je.

Odesláno

Da se to obejit,  nekde na to prodavaj krabicku, jmenuje se to beco jako snimac natoceni uhlu volantu, je to prave na dobastleni prisvitu do zatacek .  Pak esp neni potreba. @Přema třeba bude tak hodnej a doplní odkaz na tu krabicku. Mam za to ze ji kupoval.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...