KingSpade Odesláno 8. březen 2017 Odesláno 8. březen 2017 Já když šel měnit řidičák, nebyl platný asi týden a žádný papír mi ženská vystavit nechtěla, že prý kdo má propadlý řidičák, tak nedostane papírové potvrzení. Takže jsem musel chvíli jezdit s propadlým a doufat, že mě nezastaví. Jinak jsem si připlatil za 500,- express. Citovat
vendelinek Odesláno 14. březen 2017 Autor Odesláno 14. březen 2017 Tak řidičák už mám, ale dost mě pani za okýnkem překvapila, normálně jsem měl řidičák 10 let a dneska mi říkala, že tam mám náklaďáky a navěsy a to že prej dávají řidičáky jen na 5 let ,a já myslel,že už to dlouho řesit nebudu, že to dozejdim Odesláno z Samsung J 5 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 14. březen 2017 Odesláno 14. březen 2017 No jasně. Už se to tady i někde řešilo Citovat
vendelinek Odesláno 14. březen 2017 Autor Odesláno 14. březen 2017 Měl jsem jí říct, že ty náklaďáky může klidně vymazat Odesláno z Samsung J 5 Citovat
mmartinkovic Odesláno 14. březen 2017 Odesláno 14. březen 2017 To by bola škoda. Ja som minulý rok stratil vodičák a tiež mám na nákladiaky a prívesy, aj keď to nepotrebujem. Ale bol problem, že ak ich chcem mať " aktívne", potrebujem lekárske potvrdenie, psychotesty, no a za všetko sa platí, skupiny B a E platia naďalej. Expres dodanie + 33€. Zapísané ale ostali všetky skupiny aké som mal, len platnosť je obmedzená. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.