Marcel505 Odesláno 14. duben 2017 Odesláno 14. duben 2017 Service Break Jednou byl na prodej v Brně. Starých modelů tolik nebylo... Tenhle vypadá, že by mohl ještě něco zvládnout. Jednou jsem viděl na starém modelu místo velkého okna malá trojúhelníková okénka, a byl to XID, a pěkně shnilej... A druhá častější verze je bez okna a nebo s okénkem jakoby 3. a 4. dveřích... Mám o tom asi 3 prospekty. Nový model: Citovat
barenst Odesláno 23. duben 2017 Odesláno 23. duben 2017 je s oknem jsme to nikdy nevidel jinak stim malym oknem to byla verze se sedackou vzadu ? vzdy jak stim jedu tak fascinuje ta nulova vybava ,ani sedadla nejdou sklopit Citovat
Marcel505 Odesláno 26. duben 2017 Odesláno 26. duben 2017 A to je na tom to cenný... :-) Ta s oknem vzadu sedačku neměla... Citovat
Ota Odesláno 5. květen 2017 Autor Odesláno 5. květen 2017 ve středu jsem jel okolo - stále tam stojí... Citovat
Marcel505 Odesláno 1. červen 2017 Odesláno 1. červen 2017 Takže by mohla být na prodej když ji nikdo nepoužívá... :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.