Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

zdravím, náhodou ví někdo který konektor v BSi jednotce je na centrální zamykání, případně kudy vedou svazky od centrálu po celém autě,

problém je v tom že někdy nejde zamykat odemykat auto, většinou když se zahřeje celé auto, karoserie, interier apod.  

BSI jednotka je na pohled v pořádku, vytáhl jsem ji a rozdělal, nikde žádná oxidace, v mrazech když je auto studené zamyká i odemyká, relátko jde slyšet v jednotce že cvakne při povelu na uzamknutí ale jen blikají směrovky, nic víc. Dělá to na povel klíče i dálkového ovládání

Tlačítkem uvnitř vozu na přístrojovém štítu lze kdykoliv uzamknout i zamknout

už jsem bezradný.... děkuji za rady

Upraveno uživatelem extom86
  • O 2 roky později...
Odesláno
V 17. 2. 2017 at 18:30, extom86 napsal:

zdravím, náhodou ví někdo který konektor v BSi jednotce je na centrální zamykání, případně kudy vedou svazky od centrálu po celém autě,

problém je v tom že někdy nejde zamykat odemykat auto, většinou když se zahřeje celé auto, karoserie, interier apod.  

BSI jednotka je na pohled v pořádku, vytáhl jsem ji a rozdělal, nikde žádná oxidace, v mrazech když je auto studené zamyká i odemyká, relátko jde slyšet v jednotce že cvakne při povelu na uzamknutí ale jen blikají směrovky, nic víc. Dělá to na povel klíče i dálkového ovládání

Tlačítkem uvnitř vozu na přístrojovém štítu lze kdykoliv uzamknout i zamknout

už jsem bezradný.... děkuji za rady

Prosím jak se to vyřešilo mám obdobný problem 

• O 2 týdny později...
Odesláno

z konektoru v bsi ,který patří k ovládání centrálu, jsem si našel kabely které napájí přímo motorky ve dveřích, kabely jsem ustřihnul a připojil na ně univerzální řídící jednotku centrálního zamykání, mám sice jiné ovladače na centrál, ale vše funguje již od té doby bezvadně, jsou tam ještě kabely na signál pro BSI že jsou dveře uzavřeny, tim se blokuje pak i kufr auta, auto by mělo při správné funkci blikat směrovky pri zamykání/odemykání

Odesláno
V 23. 10. 2019 at 21:03, Marketajansova napsal:

Prosím jak se to vyřešilo mám obdobný problem 

Nejprve to chce diagnostiku a podívat se, zda to neblokuje např nějaký mikrospínač ;) Jsem z čakovic, to tak daleko z Mělníka není... tak pokud by byl zájem, můžeme se na to podívat :) 

Odesláno

mě to třeba na té 307mě vůbec nic na dia nepsalo, žádné chyby, prostě jak kdyby odešlo relatko v BSI, nikdo neměl odvahu na to šáhnout, tak jsem se dostal k el. schématum to centrálu tady od jednoho člena, a pak jen měřil multimetrem jak se co chová, a došlo k napojení nové jednotky.... měl jsem obavu co bude dělat kufr, musel bych napojit odskok jinak, ale nakonec signály o zavření/otevření BSI vyhodnocuje a tim povoluje otevírání kufru...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...