1KAMIKAZE1 Odesláno 16. únor 2017 Odesláno 16. únor 2017 Dobrý den, Dnes jsem po zimně umýval mou krásku a s pod bočních lišt na dveřích, které chrání dveře před odřením od jiných dveří začala vytékat hnědá voda z kdoví čím vším :-) a nevypadalo to že by toho bordelu nějak ubývalo. Má otázka zní zda ty lišty jdou nějakým šetrným způsobem sundat pořádně to pod tím vyčistit a vrátit je zpátky protože popravdě mě to celkem překvapilo kolik tam toho bylo. Přiložím ještě obrázek kdybych to náhodou špatně vysvětlil aby bylo aspoň trochu jasné o co mi jde. Díky předem za nápady ;-) Karel Citovat
ozzy56 Odesláno 16. únor 2017 Odesláno 16. únor 2017 ve dveřích jsou plastové cuplíky, do kterých lišta natlačená, nesundávej lišty kvůli mytí, nejsou na to uzpůsobeny bordel za lištama zkus umýt na myčce, kde je i wapka Citovat
celda1970 Odesláno 16. únor 2017 Odesláno 16. únor 2017 Kup si Carlan...nastrikej nad lišty...nech 10 min působit a pak vystříkej wapkou.....a más klid... Citovat
1KAMIKAZE1 Odesláno 16. únor 2017 Autor Odesláno 16. únor 2017 Díky hoši za rady. ;-) tak si pujčím wapku a budu tam valit vodu dokud s tama nepoteče krásně čistá voda :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.