t0m@s Odesláno 15. únor 2017 Odesláno 15. únor 2017 Ahojte klubáci skúšal som hľadať ohľadom superuzamykania ale nepodarilo sa mi nájsť nič relevantné. Otázka - cez PP2000 sa v BSI dá zapnúť superuzamykanie a funkcia vytiahnutia okien po použití superuzamykania. Otázka znie, či sú motorčeky vyťahovania okien rovnaké v autách so supercentrálom a v tých bez. V Serviceboxe nie je žiadna zmienka o rozdieloch. O rozdielnych zámkoch viem, ale superuzamykanie ako také ma nezaujíma - ide mi o to vytiahnutie okien. Viem objednať kľúčik s dvoma tlačítkami čistonový nespárovaný (ako aj obyčajné s jedným tlačítkom), diagnostiku mám, kód k bsi na spárovanie kľúčov si zohnať viem. Takžé tým sa dávajú otázky: ak budem mať kľúč, aktivované všetko v BSI, BEZ zámkov so superzamykaním, vytiahnu sa mi okná hore bez výmeny motorčekov v oknách?(aj keď teda neviem či sú rovnaké)? Viem že pri predface to riadila jednotka centrálu , tá širšia s dvoma konektormi, ale tu to je všetko v BSIčke takže by to mohlo fungovať bez prerábania. Neskúšal to niekto? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.