jirka307 Posted January 27, 2017 Share Posted January 27, 2017 Ahoj mám takový problém nejde zavřít kapota motoru i když ji pořádně domáčknu nebo dobounchu ,koukal jsem na zamek ale prijde mi že nejde štelovat -zámek je řádně promazán-diky za každou radu potrebuju auto zamknout mám ho stát na ulici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarokare Posted January 27, 2017 Share Posted January 27, 2017 Ať ti někdo zahýbe otvírací páčkou a podívej se , jestli se to lanko v bovdenu hýbe po celé délce a nezadrhává Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirka307 Posted January 27, 2017 Author Share Posted January 27, 2017 Lanko se pohybuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarokare Posted January 27, 2017 Share Posted January 27, 2017 Tak mohla prasknout západka k která drží zámek v zavřené poloze , ale to je asi na výměnu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirka307 Posted January 27, 2017 Author Share Posted January 27, 2017 Zapadka na prazdno funguje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarokare Posted January 27, 2017 Share Posted January 27, 2017 Tak zkus ten držák lanka na tom zámku posunout třeba šroubovákem , jestli nepůjde ještě o kousek vrátit , jinak už mě nic nenapadá Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirka307 Posted January 27, 2017 Author Share Posted January 27, 2017 Tak už to funguje ted jsem skončil tak to bylo nakonec tím lankem jak rikal -jarokare- napřed mi pridalo že funguje tak jsem zkusil připilovat ten doraz zámku to nepomohlo -dalsi možnost že vyndam zámek ale tomhle mrazu rozebírat ty plasty jse mi nechtělo tak jsem vzal kleště chytil za lanko u zámku a škubnul a bovden vyskočil s toho dorazu a vše funguje teď sehnat jenom nové lanko dik za rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts