Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Mohl by mi někdo vložit jak přesně vypadá horní háček/držák bočního zadního stínítka,kde přesně a jak je u okna upevněn.

Ps.na kolik vychází v Peugeotu

Díky

Upraveno uživatelem chuck11
Odesláno (upraveno)

člověče nějak ty clony nemůžu vůbec v Service Boxu najít .. nějakou příchytku jsem teda našel, ale nevím, zda to je ono - stojí 22Kč to se mi zdá málo byť je to i tak jen kus plastu ale známe origo ceny, že ... :myslim

Bez názvu.png

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno (upraveno)

To není ona, s tou cenou v Peugeotu máš ale úplnou pravdu.

Jsi rychlej ta druhá fotka položka č.6 je ona.

240,-Kč jsou to hovada

Upraveno uživatelem chuck11
Odesláno

Jo no :D  240 korun za takovou jebku malou ... Heh. Já bohužel nemám ve výbavě roletky vůbec, jedna z věcí, co v autě chybí ... No ale tolik mě to trápit nemusí, sedím vpředu :cool:

Odesláno

Já taky ne, mám tam zatím dokoupené origo stínítka vložené v oknech.

Chci si ale sehnat tapecirungy s roletkama, středem v kůži a bočními airbagy.

Odesláno

a JBL když už co ? :) nebo máš ? a kde to budeš shánět ? příprava na JBL bagy atd myslíš že to tam běžně je ? zrovna elektroniky bych se u 407 bál ale pokud dáš vše origo tak asi není problém ..

Odesláno

JBL mám zatím origo subwofer dodělaný v kufru(už tak je to rozdíl v basech nebe a dudy), mám v plánu sehnat i origo JBL ostatní repra a vyměnit je za původní

Odesláno

Jasný, no koukal jsem, že subík se dá celkem snadno sehnat, není to úplně nejdražší. Ale já nemám JBL ani suba a basy mám většinou nastavený na +5 až +6 to úplně stačí bo pak už začínají repra rezonovat :(  Typická písnička na vyzkoušení tohohle jevu je 

jakmile se v intru přidá baskytara ...

Odesláno

Nedopojíš ? Nerozumím :) Neurážím se, pouze jsem napsal, že u mě když to dám na víc jak +6 tak to někde drnčí, není to nic o tom, že bych rovnával JBL s tím co mám. A propos - když jsi sehnal woofer musel jsi dodělat i zesilovač ?

Odesláno

Pokud si ho tam nedomotuješ nepoznáš ten skokový rozdíl.

jj bez zesilovače by to bylo o ničem.Napojeno z rádia přes High / Low převodník.

Viz foto z kufru.

IMG_20150114_174647.jpg

Odesláno

jo jo, koukal jsem tak ze zvědavosti po netu zda to někdo nenabízí, jednomu člověku jsem i volal a už to bohužel odprodal .. Sub + zesik prej za 1.500 dohromady .. Mi jebne .. :(

Odesláno

Napojovat to na origo zesik bych nechtěl,musel by jsi střihnout veškerou kabeláž z rádia co jdou na reproduktory a pak vše přepojit, aby ti to hrálo jak má.

• O 3 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...