Weri 605 Odesláno 15. leden 2017 Autor Odesláno 15. leden 2017 No kdyby hrozilo nejhorší.., tak mám zadní vrátka... V tomhle případě ale to fakt řešit nebudu... Citovat
radim.1008 Odesláno 15. leden 2017 Odesláno 15. leden 2017 Jsem si jistá, že u mě si to nevymysleli.. Bavili sme se o tom s Radimem už na VV... [emoji4] a tady v tématu "je to radar" už sem se na to taky ptala... Vím, že sem tam jela i víc jak 120... [emoji4] nebudu se vykrucovat.. Čekala sem větší sankci a počítala i s půlroční dovolenou [emoji6] Radime: ty piráte... [emoji3] ale fotka takhle zezadu...? Jak poznaj řidiče...? EDIT: a brzdíš zrovna...? To tak šajní.. Stejně je to nepoměr v těch cenách... Bavili, já to měl takto. Fotí to tam oba směry. Dopis přišel na mě jako na majitele s bonz formulářem. Chtěl jsem vidět fotku, jinak že s tím nesouhlasím. Poslali fotku, já zaplatil a bylo. Nebrzdil jsem, to by svítilo třetí brzdový. Zrychloval jsem, protože o kousek dál je už 70ka. Musím, ale říct, že nejsem jediný. I místní tam platí. Už nějaký čas je další v Rajhradě u bazaru a i tam mají místní už placeno a to dvakrát. Jo a nejsem pirát. [emoji14] To byla první a taky poslední fotka. Citovat
Weri 605 Odesláno 15. leden 2017 Autor Odesláno 15. leden 2017 Stejně sis jí nechal poslat jen proto, že máš hezký auto a rád se na něj díváš.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.