Baliq Odesláno 9. leden 2017 Odesláno 9. leden 2017 (upraveno) Zdravím. Peugeot 207 1.6 HDI SW 2008 ročník. Mám na ňom nabehané 126 000 km. Auto išlo v pohode. Ale v sobotu bolo v noci -25 a ráno som auto v pohode naštartoval ale cca po 20 min. mi naskočila chyba Depollution system foulty a auto hneď stratilo otáčky... Keď stojím na neutrále, motor ide normálne ale akonáhle dám nad 4500 otáčok motor sám od seba stratí otáčky a zhasne... A keď zaradím rýchlosť auto po 20 sekundách stratí otáčky a následne zhasne... Do toho silného mrázu to bolo ok aj som bol pred mesiacom v servise na prehliadke a nič mi nenašli... Neviete čo by to mohlo byť? Ďakujem za odpoveď. přesunuto Upraveno 9. leden 2017 uživatelem minimaxa Špatná sekce Citovat
jarokare Odesláno 9. leden 2017 Odesláno 9. leden 2017 Ahoj , za 1. Jsi ve špatný sekci , za 2. nepoužíváš vyhledávání a za 3. máš "zamrzlou" naftu , takže auto někam do tepla , vyměnit palivový filtr , nalít do nádrže něco proti zamrznutí , vymazat závady a nastartovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.