Project_206_DD Odesláno 29. prosinec 2016 Odesláno 29. prosinec 2016 (upraveno) Tak som po krátke dobe vymenil svoju 406 coupe 2.0 za 206 2.0 Hdi celkovo som coupe nepotreboval ,lebo auto je to krásne ale podla mna nemotorné a celkovosa mi s tým zle jazdilo ,krádne sa na to pozerá ale ,doma som s tým nejazdil ani ja a ani moja žena ,, tak som ho dal na predaj alebo výmenu ,nakoniec som ho vymenil , 406 coupe po 2 mesiacoch bolo naburané, to už je osud takých aút . tak Teraz sa idem hrať z 206 a vtačiť jej image a vlastnosti podla svojích predstáv ,teraz na foto je v podstate v stave ako som ju priviezol ,opravil som spínač osvetlenia,spínač brzd ,namontoval nove motorčeky naklapania svetiel, a dal zadnu lištu bez znaku ,,znaky nemám rád a uvidíme kam sa dostaneme ,plán je 150 Hp ,Ic , Turbo z 2,2 Hdi a výmena podvozku ,predne vačšie brzdy ,zadne kotučové Upraveno 29. prosinec 2016 uživatelem Project_206_DD Citovat
Project_206_DD Odesláno 31. prosinec 2016 Autor Odesláno 31. prosinec 2016 troška vytlmenia ,,zatial 5 dvere a stlpiky ,material Tercia 300 ,funkcia ako ans pena ,ešte pojde na tapacíre dverí a strop ,ked zostane napchám pod palubnú dosku ,plechy vylepím asfaltovými platmi ,nech to nie je taká plechovka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.