kotloborec Odesláno 27. prosinec 2016 Odesláno 27. prosinec 2016 Zdravím, dnes mi na parkovišti rozbily okno předních dveří na Peugeot 206 5 dveřový a potřeboval bych od Vás poradit jak ho mám vyměnit. Hlavně co k tomu budu potřebovat za nářadí. Budu rád za každou radu. Předem děkuji za odpovědi Citovat
jarokare Odesláno 27. prosinec 2016 Odesláno 27. prosinec 2016 (upraveno) Není to nic složitého , na sundání tapecu ti stačí 20 torx a plochý šroubovák , zbytek do SZ Upraveno 29. leden 2017 uživatelem jarokare Citovat
kotloborec Odesláno 27. prosinec 2016 Autor Odesláno 27. prosinec 2016 Moc díky za rady, jediné co je nejhorší na mých dveří že je mám vytlumené kvůli hudbě a budu do toho muset zasáhnout. Ale nic se nedá dělat. Citovat
kotloborec Odesláno 28. prosinec 2016 Autor Odesláno 28. prosinec 2016 Zdravím, tak se okno podle tvé rady povedlo bez problému vyměnit. Moc Ti děkuji. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.